20.1.2021
DANNYN KOSKETTAVALLA UMK-BIISILLÄ HUIKEA STARTTI – VIDEOLLA SATOJA TUHANSIA NÄYTTÖJÄ!

Legendaarisen Dannyn uusi kappale Sinä päivänä kun kaikki rakastaa mua julkaistiin maanantaina. Laulu on yksi vuoden 2021 Uuden Musiikin Kilpailun finalistikappaleista.

Mökkitie Recordsin Janne Rintalan kirjoittama ja Timo Ruokolan tuottama kappale sekä sen video löysivät heti yleisönsä – laulun lyriikkavideota on katsottu Youtubessa ja Yle Areenassa reilusti yli 200 000 kertaa. Se on myös YouTuben trendaavimpien videoiden listan ykkösenä. Spotifyssakin laulu nousi suoraan sijalle 53! Artisti itse on onnellisesti hämillään menestyksestä.

Kummallista ja onnellista! Sovimme noin vuosi sitten Janne Rintalan kanssa, että alamme tehdä musiikkia, jonka johtoajatuksena on, että kaikki mitä kirjoitamme ja esitämme perustuvat totuuteen. Nyt julkaisimme ensimmäisen niistä lauluista. Suuri yllätys meille oli se, että laulumme ylsi myös UMK-raadin korviin ja todettiin kilpailukykyiseksi tuomariston toimesta. Itse pidän tätä Jannen tekemää laulua lähes mestariteoksena, jonka saama suosio UMK-sarjassa on yllättänyt sekä Jannen että minut. Janne itse hämmästeli laulun saamaa menestystä sanoin: Kisan lopputulos on tässä tapauksessa lähes täysin yhdentekevää. Tästä laulusta kehtaan olla erityisen ylpeä kilpailumenestyksestä huolimatta. Niin olen minäkin, Danny sanoo.

Musiikkineuvos Ilkka ”Danny” Lipsanen on suomalaisen viihteen edelläkävijä ja mies, joka toi show’n Suomeen. Tuhansia keikkoja yli 20 maassa tehnyt Danny on uransa aikana saanut tehdä yhteistyötä parhaimpien suomalaisten musiikintekijöiden kanssa 60-luvulta aina tähän päivään asti. Yli 100 listahittiä osoittavat miehen pysyneen ajassa kiinni ja kyvyn yllättää edelleen.

Kuuntele Sinä päivänä kun kaikki rakastaa mua -kappale Spotifyssa, Apple Musicissa, Deezerissä ja muissa suoratoistopalveluissa täältä. Yle Areenassa on katsottavissa sekä kappaleen lyriikkavideo että laulun taustaa avaava Biisin tarina -video.

Suomen seuraava euroviisuedustaja ja Uuden Musiikin Kilpailun voittaja valitaan 20. helmikuuta klo 21 suorassa lähetyksessä, joka on katsottavissa Yle TV1:stä ja Yle Areenasta sekä kuunneltavissa Radio Suomesta ja Yle X3M:ltä.

Seuraa Dannya:
Instagram
Facebook
warnermusic.fi/Danny

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Warner Music Finland / Aino-Kuutamo Uusitorppa
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com