19.1.2021
VOIMAA JA VALOA PETE PARKKOSEN MENESTYNEIN RADIOSINGLE

Viidettä albumiaan valmisteleva Pete Parkkonen julkaisi viime vuonna singlet Portaat sekä aiemmin Voimaa ja valoa, joka on koko vuoden ajan kasvattanut huimaa suosiotaan! Upea kappale ylitti perjantaina 15. tammikuuta kultarajan, eikä hitin suosiolle näy loppua: Voimaa ja valoa on pysytellyt radiolistoilla jo 39 viikkoa, ja lepää tällä hetkellä virallisen radiolistan sijalla 5.

”Uskomatonta” taisi olla eka sana jonka päästin, kun sain tietää biisin puuskuttaneen radiossa niin kauan ja nousseen vielä viidenneksi. Seuraavana päivänä kuulin, että kappale on ylittänyt kultarajan. Koskaan en oo tätä ennen kokenut. Tekee mieli mennä heti tekemään lisää musiikkia! kiitos kaikille kuuntelijoille, radioille ja tukijoille, Parkkonen hehkuttaa.

Parkkosen Voimaa ja valoa sekä Portaat -singlet ovat kumpikin artistin tulevalta viidenneltä studioalbumilta. Albumilla tullaan kuulemaan artistille toinen toistaan henkilökohtaisempia kappaleita.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emma Hynnä / Warner Music Finland
emma.hynna@warnermusic.com

Keikat:
Matti Kaunisvesi / Warner Music Live
matti.kaunisvesi@warnermusic.com