14.1.2021
MYSTINEN POPIN SUPERTÄHTI SIA JULKAISI UUDEN REMIXIN YHDESSÄ BURNA BOYN KANSSA SEKÄ TULEVAN ALBUMIN KAPPALELISTAN

Maailmanlaajuisesti multiplatinaa myynyt supertähti Sia julkaisi odotetun remixin Hey Boy -kappaleesta yhdessä Burna Boyn kanssa. Kappaleeseen tehtiin myös musiikkivideo, jonka pääset näkemään tästä! Sia julkaisee kahdeksannen studioalbuminsa Music – Songs From And Inspired By The Motion Picture 12. helmikuuta. Neljätoista kappaletta sisältävältä albumilta löytyvät Hey Boyn lisäksi aikaisemmin julkaistut hittisinglet Together ja Courage to Change.

Albumin kappalelista:
1.    Together
2.    Hey Boy
3.    Saved My Life
4.    Floating Through Space
5.    Eye to Eye
6.    Music
7.    1 + 1
8.    Courage to Change
9.    Play Dumb
10.    Beautiful Things Can Happen
11.    Lie to Me
12.    Oblivion
13.    Miracle
14.    Hey Boy ft Burna Boy

Albumin kaikki kappaleet on kirjoitettu sekä tuotettu varta vasten tulevaa Music -elokuvaa varten. Elokuva julkaistaan globaalisti helmikuussa ja sitä tähdittää Oscar-ehdokas ja Golden Globe -voittaja Kate Hudson, Tony- ja Grammy-palkittu Leslie Odom Jr. sekä Maddie Ziegler. Sia on kaikkien albumin kappaleiden kirjoittamisen lisäksi myös itse ohjannut tulevan elokuvan ja käsikirjoittanut tämän yhdessä Dallas Claytonin kanssa.

Yhdeksän kertaa Grammy-ehdokkaana ollut Sia on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä tämän päivän suosituimmista tähdistä. 2019 Sia lyöttäytyi yhteen supertähtien Diplon ja Labrinthin kanssa muodostaen LSD-kollektiivin. Ryhmän debyyttialbumia Labrinth, Sia & Diplo Present… LSD on striimattu jo yli miljardi kertaa.

Sian vuonna 2016 julkaistu ja Grammy-ehdokkuuden saanut This Is Acting -albumi nousi kriitikoiden suosioon. Albumilta löytyy muun muassa globaali megahitti Cheap Thrills, jota seurasi myös loppuunmyyty Nostalgic For the Present World -kiertue. Sialla on myös huima ennätys hallussaan, sillä hän on kerännyt kaikista naisartisteista eniten miljardin katselukerran ylittäneitä videoita YouTubessa. Omien menestyshittiensä lisäksi hän on kirjoittanut kappaleita myös muille supertähdille kuten Beyoncélle, Katy Perrylle, Rihannalle, Britney Spearsille ja Kanye Westille.

Promokuvat täältä!

Seuraa Siaa somessa:
Facebook
Instagram
YouTube
TikTok
Spotify 

Lisätiedot:
Leo Tynkkynen // Warner Music Finland
leo.tynkkynen@warnermusic.com