8.1.2021
TRAP-DUO ÖVERI JULKAISI TÄNÄÄN KAKKOSSINGLENSÄ ”TERÄLEHTII”

Etenee Recordsille kiinnitetty kotimainen trap-duo Överi eli Oskari ”Kytis” Kytömäki ja Mikko ”Mige” Kaperi julkaisi tänään kakkossinglensä Terälehtii. Tyylikkäillä tuotannoilla ja koukuttavilla melodioillaan hypnotisoiva duo jatkaa singlellä viime vuonna julkaistun Komeetta-debyytin siivittämää modernia linjaa. Kappaleen on tuottanut Överin luottotuottaja Kim ”Chimbo” Mannila.

Terälehtii-biisin pohja syntyi jo pari vuotta sitten studiosessarissa Kytiksen huoneessa Espoon Laaksolahdessa. Ensin sävelsimme ja sanoitimme biisiin kertosäkeen, jonka sanoitukset lopulta muodosti ja tiivisti koko biisin punaisen langan. Biisi oli mielestämme sanoituksellisesti parasta tuotantoamme, mutta se jäi pariksi vuodeksi kesken, kunnes äänitimme biisin uudestaan uudella taustalla ja kehitimme samalla myös idean musiikkivideota varten. Uusi versio biisistä sai meidät uudelleen syttymään kyseisestä kappaleesta, vaikka aikasemmin olimme jo luovuttaneet sen suhteen ja projektin vaikeuden vuoksi aloimme jopa välttelemään sen jatkamista.

Kun soitimme raakademon Warner Music Finlandin studiolla, olimme jopa yllättyneitä, että biisissä nähtiin niin paljon potentiaalia. Siitä motivoituneina aloimme tekemään biisiä täysin uudella innolla loppuun ja olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen”, duo kertoo.

Parikymppisten Oskarin ja Migen muodostama Överi on yksi 2021 vuoden kiehtovimmista suomalaisen trap-kentän tulokkaista. Debyyttisinglen musiikkivideota on katsottu YouTubessa jo noin 20 000 kertaa ja kappale on saanut osakseen myös radiosoittoa.

Katso Terälehtii musiikkivideo täältä.

Lataa promokuva täältä.

Överi Instagramissa
Överi Spotifyssa
warnermusic.fi/överi

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland / noora.karki@warnermusic.com