4.1.2021
ANTTI TUISKUN UUSI SINGLE TREENAA SUORAAN LISTOJEN YKKÖSEKSI!

Suomen kirkkain poptähti Antti Tuisku julkaisi 1. tammikuuta odotetun uuden Treenaa-singlen. Siinä missä helmikuussa 2020 ilmestyneellä Valittu kansa -albumilla Antti pohti elämän hengellistä puolta, käsittelee uusi kappale fyysistä laitaa. Yhteistä julkaisuilla on kuitenkin yhteiskunnallisesti kantaaottava ja syvällinen teema, jossa on mukana Antille ominaista itseironiaa.

Yleisö on ottanut uuden singlen loistavasti vastaan – Treenaa nousi suoraan Spotifyn kuunnelluimmaksi biisiksi ja se on listan kärjessä nyt kolmatta päivää putkeen. Myös musiikkivideo on ollut ilmestymisestään asti Youtuben Nousussa-listan ykkösenä.

Treenaa-biisin menestys on minulle, meidän tiimille ja muillekin ihmisille muistutus siitä, että loppujen lopuksi oman intuition ja fiiliksen kuuntelemisella on eniten merkitystä. Pitkästä aikaa ilmassa oli tavallista suurempaa jännitystä, koska pohdimme iskeekö laulu tähän aikaan ja ymmärtävätkö kuulijat mitä olemme itse sillä hakeneet ja siinä kuulleet. Olen äärimmäisen kiitollinen, että ihmiset ovat ottaneet uuden biisin näin hienosti vastaan ja olen kiitollinen myös meidän loistavasta tiimistä, joka puhaltaa yhteen hiileen ja jakaa samanlaisen, hullun rohkean ajatusmaailman. Tämä on kuitenkin vasta alkua sille mitä on vielä luvassa, Antti vihjaa.

Antti on kertonut kuuntelevansa usein omaa musiikkiaan treenatessaan. Sitä ajatusta lähdettiin uutta musiikkia tehdessä kirkastamaan luottotiimin eli Jurekin, Aku Rannilan sekä Saara Törmän kanssa. Treenaa on osa isompaa musiikillista kokonaisuutta, josta kerrotaan myöhemmin lisää.

Moninkertaisesti kulta- ja platinarajoja rikkonut Antti Tuisku nousee Bailantai-konserteissa Helsingin Olympiastadionin lavalle 18. ja 19. kesäkuuta. Odotetuille keikoille on saatavilla rajoitetusti lippuja. Voit ostaa ne täältä!

Kuuntele Treenaa täältä!
Katso kappaleen musiikkivideo täältä!

Instagram
Tiktok 
Facebook
Spotify
warnermusic.fi/anttituisku

Lataa promokuva täältä!
Kuvaaja: Janita Autio

Lisätiedot: 
Warner Music Finland / Aino-Kuutamo Uusitorppa
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Keikat: 
Warner Music Live / Jake Hannula
jake.hannula@warnermusic.com