21.12.2020
SUPERTÄHTI ED SHEERAN YLLÄTTI FANINSA – UUSI KAPPALE AFTERGLOW ULKONA NYT!

Maailman suosituimpiin artisteihin lukeutuva Ed Sheeran julkaisi tänään täysin uuden yllätyskappaleen nimeltä Afterglow, joka on omistettu erityisesti artistin faneille ympäri maailman.

Moi kaverit! Kirjoitin Afterglown viime vuonna ja halusin julkaista tämän teille nyt. Se ei ole single seuraavalta albumilta, vaan se on kappale, jota rakastan itse ja toivottavasti myös tekin. Viettäkää ihana loma ja uusivuosi! Palaan nyt takaisin isyysmaailmaan, ciao x, sanoo Sheeran.

Sheeran on itse suunnitellut sekä tehnyt kappaleen kansitaiteen ja biisistä julkaistiin myös yhden oton esiintymisvideo, pääset katsomaan sen tästä. 

Ansaitulla tauolla keikkailusta ja musiikin tekemisestä oleva Ed Sheeran julkistettiin äskettäin vuoden 2020 kuunnelluimmaksi kotimaiseksi artistiksi Isossa-Britanniassa. Sheeran kirjoitti Afterglow kappaleen yhdessä FRED:in ja David Hodgesin kanssa. FRED oli mukana myös tuottamassa kappaletta yhdessä Sheeranin kanssa.

Supertähti on rikkonut aikaisemmilla julkaisuillaan useita ennätyksiä Suomessa. Shape of You -superhittiä on kuunneltu Suomessa yli 35 miljoona kertaa, ylittäen kahdeksankertaisen platinarajan. Sheeran rikkoi myös ennätyksiä esiintyessään Malmin lentokentällä heinäkuussa 2019, jossa hän keräsi yli 100 000 suomalaista katsojaa peräkkäisinä päivinä. Tämä on enemmän kuin kukaan yksittäinen artisti tai yhtye koskaan aikaisemmin.

Promokuvat täältä!

Seuraa Ed Sheerania somessa:
Facebook
Instagram
Spotify
YouTube

Lisätiedot:
Karoliina Kanerva // Warner Music Finland
karoliina.kanerva@warnermusic.com