21.12.2020
JOULUN KAUNEIMMAT LAULUT ON NYT JULKAISTU – BEHM & SUVI TERÄSNISKA UUDELLEENVERSIOIVAT OMAT HITTINSÄ RAJATON-YHTYEEN KANSSA

Eilen sunnuntaina television katsojia ilahduttaneessa joulukonsertissa Joulun Tähdet 2020 Helsinki Mission Kynttiläkonsertti kuullut versiot BEHMin ja Suvi Teräsniskan singleistä on nyt julkaistu myös suoratoistopalveluissa. Yhdessä suomalaisen a cappella-yhtyeen Rajaton kanssa esitetyt kappaleet on sovittanut Jussi Chydenius. Suoratoistopalveluista löytyvät uudelleenversioidut kappaleet ovat BEHMin lähes platinaa striimannut Lupaan ja Suvi Teräsniskan juuri julkaistu joululaulu Tämä maailma tarvitsee rakkautta.

Kuuntele BEHM feat. Rajaton täältä ja Suvi Teräsniska feat. Rajaton täältä.

HelsinkiMissionin järjestämä hyväntekeväisyyskonsertti tarjosi ainutlaatuisen musiikkielämyksen, kun Suomen tunnetuin ja kansainvälisesti menestynein a cappella -yhtye Rajaton isännöi Joulun tähdet -lavaa. Rajaton esiintyi tunnelmallisessa Mikael Agricolan kirkossa suomalaisten tähtilaulajien kanssa versioiden kauneimpia joululauluja ja artistien omia kappaleita. Konsertin tavoitteena on ollut hankkia varoja HelsinkiMissionin yksinäisyyden vastaiseen työhön.

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt

BEHM:
Noora Kärki / Warner Music Finland / noora.karki@warnermusic.com

Suvi Teräsniska:
Aino-Kuutamo Uusitorppa / Warner Music Finland / aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com