11.12.2020
THE VERKKARS JULKAISI OMAN VERSIONSA TUTUSTA JOULUKAPPALEESTA

Suomalaisen Counter-Strike-videopelijoukkueen ENCE:n kannatusbiisistä tunnettu The Verkkars julkaisi tänään oman versionsa tutusta joululaulusta. Jingle Dens -joulukappaleen pääset kuuntelemaan tästä. Kappaleeseen on julkaistu myös hulvaton lyriikkavideo.

– Kappale on meidän versio kaikille tutusta ja perinteisestä joululaulusta.Se kertoo joululoman viettämisestä Counter Strike -peliä pelaten, kaksikko kuvailee kappaletta.

The Verkkars on kahden muusikkovirtuoosin perustama yhtye, jonka vuonna 2019 julkaistu esikoissingle EZ4ENCE (kannatuslaulu) nousi ilmiömäisesti lyhyessä ajassa suuremman yleisön tietoisuuteen. Kappale nousi julkaisunsa jälkeen Spotifyn Top50-listan kärkisijoille ja se on ylittänyt  jo tuplaplatinarajan yli 8 miljoonalla striimillä. Lisäksi kappaleen musiikkivideo on kerännyt Youtubessa huikeat yli 10 miljoonaa näyttökertaa.Yhtyeen jäsenet Tomi ja Iiro työskentelevät musiikkialalla; he toimivat biisintekijöinä Warner Music Finlandin omistuksessa olevassa HMC Publishing -kustantamossa.

Seuraa The Verkkarsia:
Youtube
Twitter
Instagram
warnermusic.fi/theverkkars

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com