11.12.2020
THE SECOND LEVEL JULKAISI LEIKKISÄN SINGLEN POHJOISMAALAISEN HUIPPUTUOTTAJAN KANSSA

Kotimainen nouseva dj-tuottaja The Second Level on lyöttäytynyt yhteen norjalaisten dj-tuottaja Minus Manusin ja laulaja Oda Loves You:n kanssa ja julkaisi tänään leikkisän singlen French. French ei ole ensimmäinen Minus Manusin ja The Second Levelin yhteinen julkaisu: edellinen kollaboraatio on uudelleenversiointi ikivihreästä Lemontree:stä, ja on kerännyt jo 1,5 miljoonaa striimiä viettäen useita viikkoja Suomen Spotifyn top 50 -listalla.

Minus Manus, tai Magnus Bertelsen, on kerännyt tuottamillaan ja kirjoittamillaan kappaleillaan jo yli 1,5 miljardia striimiä maailmanlaajuisesti. Artistin vaikutteita Euroopan musiikkimarkkinaan ei voi olla huomioimatta: hän on esimerkiksi ollut kirjoittamassa ja tuottamassa Alan Walkerin massiivisia kansainvälisiä hittejä kuten Sing Me To Sleep ja Lily.

Minulle French on ultimaattinen flirttibiisi. Yhtäkkiä haluat laittaa koko elämäsi minuutiksi pauselle. Biisin puhuttu osuus on veljeni tyttöystävän äänittämä FaceTimen välityksellä – 2020-tyyliin. Biisin dropissa on mieletön vaibi – se kolahtaa lujaa, mutta on samalla miellyttävä. Tästä biisistä olen ylpeä, Magnus kertoo.

The Second Level, eli Daniel Helenius, liittyi hiljattain Warner Music Finlandin kansainväliseen edustustoon ja on yksi Suomen mielenkiintoisimmista vientiartisteista. Artisti on lämmitellyt David Guettaa Eestissä sekä vetänyt Weekend Festivalin lopetuskeikan päälavalla 30,000 ihmisen edessä. Aiemmin tänä vuonna norjalaistähti Tungevaagin kanssa julkaistu Stay feat. MVRT on kerännyt jo 2 miljoonaa striimiä.

French on uniikki ja todella tarttuva kappale. Tätä me kaikki tarvitaan ollaksemme valmiita vuoteen 2021 – vuosi, joka toivottavasti on parempi kuin edeltäjänsä, Daniel kommentoi.

Lataa pressikuvat tästä

Kuuntele kappale tästä

Katso lyriikkavideo tästä.

The Second Level:
Instagram
Facebook
Spotify 

Minus Manus:
Instagram
Spotify

Oda Loves You:
Instagram
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emma Hynnä / Promotion Manager
Warner Music Finland
emma.hynna@warnermusic.com