11.12.2020
NOUSEVA ETENEE-ARTISTI FIGARO JULKAISEE DEBYYTTI-EP:N – TUOREELLA SINGELLLÄ MUKANA RAP-ARTISTI ETTA

Laulaja-lauluntekijä Figaro julkaisi tänään debyytti-EP:nsä Kaikki tai ei mitään. Kokonaisuudelta löytyy viiden aiemman julkaisun lisäksi kaksi uutta biisiä Isiongelmii ja Kaikki tai ei mitään. Isiongelmii-kappale kertoo siitä, kun ei osaa käsitellä toisen ongelmia, vaikka kuinka haluaisi. Kappaleella on mukana upea rap-artisti Etta.

Välillä elämässä tulee vastaan mahtavia, mutta niin hauraita tyyppejä, joita ei vain yksinkertaisesti osaa auttaa. Halusin biisiin myös naisnäkökulman ja Etta sopi biisiin täydellisesti, Figaro avaa kappalettaan.

Isiongelmii-kappaleen on tuottanut hittejä takova Heviteemu, jonka lahjakkuutta on todistettu niin JVG:n kuin Anssi Kelankin kappaleissa. Toisen uusista biiseistä, Kaikki tai ei mitään, on tuottanut Arto Ruotsala, joka on työskennellyt myös muun muassa Pyhimyksen ja Saara Aallon kanssa.

Biiseissä käsitellään nuoruuden ahdistuksia ja ihmissuhteita, ja EP sinetöikin elämäni pari viimeisintä vuotta. Halusin tehdä nimenomaan EP:n ennen albumia ja esitellä kuulijoille erilaisia puoliani biisinkirjoittajana, Figaro summaa.

Espoolaisen Figaron, 23, herkkä tuotanto yhdistelee elementtejä eri genreistä. Musiikki onnistuu luomaan täysin omanlaisensa maailman, jossa teksti käsittelee tarinoita, joihin kuulija uppoaa.

Kuuntele EP tästä!

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaaja: Shoot Hayley

Figaro:
Instagram
Spotify
warnermusic.fi/figaro

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emma Hynnä / Warner Music Finland
emma.hynna@warnermusic.com 

Keikat:
Santtu Ronkainen / Monsp Live
santtu@monsp.com