4.12.2020
REINO NORDIN TUO VALOA OLOHUONEISIIN – JOULUKONSERTTI STRIIMINÄ 19.12.

Tämän kauden Vain elämää -ohjelmassa katsojia hurmannut Reino Nordin teki viime vuonna uransa ensimmäisen kirkkokiertueen. Tänä vuonna Meidän valo -konsertti tuodaan ensimmäistä kertaa katsojien olohuoneisiin. Konsertissa tullaan kuulemaan koskettavia akustisia tulkintoja sekä Reinon omasta tuotannosta että kaikkien rakastamista joululauluista. Myös artisti itse soittaa konserteissa useita eri soittimia.

– Ajatus Meidän valosta syntyi viime vuonna kirkkokiertueella, kun pääsin ihan erilailla ihmisten lähelle esiintyessäni. Kappale kertoo siitä kuinka se valo asuu meissä ihmisissä eikä missään instituutioissa tai parrasvaloissa. Kuinka pienillä asioilla se syttyy meidän sisällä ja saa meidät taas uskomaan elämään ja rakastamaan sitä ja toisiamme. Biisi on mulle tärkeä ja muistuttaa aina kaamoksessa sen valon vaalimisesta.

Odotin koko vuoden pääseväni kirkkoihin ja käännettiin kaikki kivet, että nämä konsertit olisi saatu toteutettua. Onnelliseksi tekeekin nyt se, että päästään tekemään tämä streami ja muistuttamaan siitä valosta etänä ihmisten olohuoneisiin.

Toivon, että mahdollisimman moni tulee linjoille ja unohtaa kaiken stressin ja murheen hetkeksi. Annetaan meidän valon loistaa, Reino sanoo.

Huomenna lauantaina 5.12. Vain elämää -ohjelmasta nähdään Pelastakaa lapset -erikoisjakso. Jaksossa kuullaan Reinon itsensä tekemä koskettava joululaulu Meidän valo.

Meidän valo -livestream konsertti striimataan lauantaina 19.12. klo 19.

Katseluoikeudet tulevat myyntiin ma 7.12. klo 12 Ticketmasterissa.

Reino Nordin – Meidän valo -livestream
La 19.12. klo 19.00
Katseluoikeudet alk. 13,90€ Ticketmaster

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

Keikat:
Niina Jalonen / Warner Music Live
niina.jalonen@warnermusic.com

Management:
Peppi Puljujärvi
peppi.puljujarvi@gmail.com