4.12.2020
ELIAS KASKINEN JULKAISI UUTEEN SINGLEENSÄ KUUMOTTAVAN VIDEON

Elias Kaskinen julkaisi tänään kolmannen soolosinglensä Pelkään rakastaa sua. Edellinen, heinäkuussa julkaistu single Beibe on striimannut jo reippaasti yli kultaa. Pelkään rakastaa sua -single on Beiben tavoin Eliaksen ja tulevan albumin tuotannosta vastaavan Joonas Angerian kädenjälkeä.

Tää biisi kertoo siitä tilanteesta, kun suhde ja ihastus ylittää tietyn krittisen pisteen, jonka jälkeen ei ole enää paluuta entiseen. Jos haluaa kokea rakkautta, on oltava valmis laskemaan suojaus ja paljastamaan itsensä. Siinä samalla on kuitenkin myös pakko hyväksyä riski, että hommat voi mennä pieleen ja sydän voi saada turpiin. Ja sekös vasta on pelottavaa, Elias kommentoi.

Kappaleen kohtalokasta tunnelmaa korostamaan julkaistiin painostava musiikkivideo. Simelius Simelius -studion linssin takana nähtiin pop-tähden lisäksi valtava burmanpyton, Blondi.

Neljä metriä pitkän ja 30 kiloa painavan kuristajakäärmeen kanssa videon kuvaaminen oli hyvin pelottava kokemus. Käärmeen omistaja koitti tyynnytellä mua sanomalla, että Blondi-käärmeellä ei ole nälkä, koska se oli vastikään, eli kaksi viikkoa sitten syönyt, mutta en saanut sitä juurikaan lohtua. Valvoin kuvauksia ennen pari yötä, kunnes edeltävänä päivänä keksin palkata vielä ensihoitajan kuvauksiin. Vaikka laitoin kaikki näyttelijänlahjani peliin, voi kasvoiltani edelleen aistia primitiivistä pelkoa. Onneksi selvittiin hengissä, Elias lisää.

Elias Kaskinen tuli yleisölle tutuksi Elias Kaskinen & Päivän Sankarit -yhtyeen solistina vuosina 2014-2018. Artisti on vuosien varrella myös esiintynyt useasti televisiossa, voittaen esimerkiksi Tähdet, tähdet -ohjelman vuonna 2017 sekä Kultaisen Venlan isännöimästään Alasti-klubista vuonna 2019. Tänä syksynä Elias on nähty televisiossa muun muassa osana All Together Now Suomi -ohjelman sadan hengen tuomaristoa.

Kuuntele Pelkään rakastaa sua tästä!

Katso upea musiikkivideo tästä!

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaaja: Nana Simelius

Elias Kaskinen:
Instagram
Spotify
warnermusic.fi/eliaskaskinen

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emma Hynnä / Warner Music Finland
emma.hynna@warnermusic.com

Keikat:
Niina Jalonen / Warner Music Live
niina.jalonen@warnermusic.com