3.12.2020
WALTTERI TORIKALTA STRIIMATTU JOULUN TOIVO -KONSERTTI

Waltteri Torikan Joulun Toivo -konsertti striimataan lauantaina 19.12.2020 klo 17.00. Tunnelmallisessa joulukonsertissa kuullaan tuttuja joululauluklassikoita, Waltterin Sydämeni joulu -albumin kappaleita sekä tunnelmaan sopivia maistiaisia tuoreelta Toivo-albumilta. Konsertissa nähdään lisäksi erikoisvieraita ja Waltterin haastattelu. Tampereella soitettava konsertti tulee ensiesityksensä jälkeen katsottavaksi myös tallenteena, joka on katsottavissa 20.-26.12.2020.

Konserttien perumisia on joutunut tässä sulattelemaan pidempään, mutta onneksi meille tarjoutui mahdollisuus järjestää yksi joulukonsertti etänä. Tätä konserttia odotan todella paljon ja toivottavasti esittämämme laulut antavat joulun toivoa näinä hyvin erikoisina, vaikeina aikoina. Musiikin voima on suuri voima!, kommentoi Waltteri Torikka.

Konsertin katseluoikeuksien myynti alkaa tänään 3.12. klo 13 Ticketmasterissa.

Alun perin Waltteri Torikan joulunalussuunnitelmiin kuuluivat joulukonsertit Helsingissä, Tampereella, Peräseinäjoella ja Turussa, mutta nämä kirkkokonsertit jouduttiin perumaan Suomen huonontuneen koronavirustilanteen takia.

JOULUN TOIVO – LIVESTREAM
La 19.12. klo 17.00

Tallenne katsottavissa 20.12.2020 alkaen seitsemän päivän ajan.
Katseluoikeudet alk. 11,90€ Ticketmaster

Katso lisätiedot www.warnermusiclive.fi/waltteritorikka

Marraskuussa uuden Toivo-albumin julkaissut Waltteri Torikka on Suomessa ja ulkomailla uraa luova ooppera- ja konserttilaulaja. Platinaa- ja kultaa myyneitä albumeita sekä listaykkösiä julkaissut Torikka on esiintyjänä kotonaan yhtä lailla suurilla areenoilla kuin intiimeissä konserttisaleissa. Monet muistavat hänet Tähdet, tähdet -voittajana, ja tänä syksynä hän on esiintynyt Kansallisoopperan lavalla Covid fan tutte -oopperassa yhdessä Karita Mattilan ja suomalaisten tähtien kanssa.

Seuraa Waltteri Torikkaa somessa:
Facebook
Instagram
Kotisivut

Konsertin promoottori:
Niina Jalonen / Warner Music Live
niina.jalonen@warnermusic.com

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nora Norrlin / Liekki Promotion
nora.norrlin@liekkipromotion.com