3.12.2020
VIRTUAALIYHTYE STUDIO KILLERSIN JENNY-HITTI VALLOITTAA MAAILMAA!

VIRTUAALIYHTYE STUDIO KILLERSIN JENNY-HITTI VALLOITTAA MAAILMAA!

Suomalais-brittiläisen virtuaaliyhtye Studio Killersin seitsemän vuoden takainen single Jenny on noussut maailmanlaajuiseksi hitiksi! Kappaletta striimataan maailmanlaajuisesti tällä hetkellä yli 850 tuhatta kertaa päivittäin ja kappale kuuluukin tällä hetkellä Spotifyn 150 maailman kuunnelluimman kappaleen joukkoon. Kappale on myös kiivennyt Suomessa jo Spotifyn listasijalle 17!  Suomen lisäksi Jenny nousee listoilla muun muassa Pohjoismaissa, Baltiassa, Irlannissa, Saksassa, Iso-Britanniassa sekä Australiassa ja Uudessa Seelannissa.

Vuonna 2013 Warner Music Finlandin kautta julkaistun Jennyn räjähdysmäinen kasvu globaaliksi hitiksi on lähtöisin videosovellus TikTokista. Leviämisen taustalla on erityisesti viraaliksi muodostunut haaste #ruinourfriendship, jonka videot keränneet TikTokissa jo huikeat yli 52 miljoonaa katselukertaa! Trendissä käyttäjät tunnustavat videollaan rakkauttaan ystäväänsä kohtaan käyttäen kappaleen lyriikoita apunaan. Yhteiskunnallista sanomaa kantavan trendin on omaksunut etenkin LGBTQ- yhteisö tapana tunnustaa rakkauttaan ja se onkin liitetty vahvasti omasta identiteetistään kertomiseen sekä sen esille tuomiseen ensimmäistä kertaa.

Audiovisuaalinen kollektiivi Studio Killers on jo vuosikymmenen alusta valloittanut sydämiä ympäri maailmaa tarttuvilla elektronisilla hiteillään ja upeilla animaatioillaan. Yhtyeen nimeä kantava debyyttialbumi julkaistiin vuonna 2013 ja se kapusi Yhdysvaltojen ja Kanadan iTunesin tanssilistan ykköseksi.

Maailmalla menestyneen yhtyeen keulakuvana toimii pop-ikoni Cherry, vahva girl-boss, jota olemme kaikki kaivanneet. Cherryn lisäksi yhtyeen muita jäseniä ovat Dyna Mink ja Goldie Foxx.

Promokuvat täältä!

Seuraa Studio Killersia somessa:
Facebook
Instagram
YouTube

Lisätiedot: 
Warner Music Finland / Karoliina Kanerva
karoliina.kanerva@warnermusic.com