27.11.2020
MONSPIN TUOREIN SAINAUS BABY BLU JULKAISI DEBYYTTISINGLENSÄ RUSKO

Baby Blu julkaisi tänään ensimmäisen singlensä Monspin kautta. Rusko vie kuulijan melankolisten tunteiden maailmaan:

Loin Ruskon nappaamalla erilaisia hetkiä ja tunteita mun elämästä: mun suurin pelko on menettämisen pelko. Kammoan sitä, että mulle rakas ihminen yhtäkkiä katsoisikin mua tunnistamatta. Rusko on tarina epävarmuudesta ja pelosta, joita käsitellään, tiedostetaan ja lopulta hyväksytään. Tarinan kertoja on jumissa limbossa, jossa hänen hyvyyttään, rakkauttaan ja naiiviuttaan käytetään hyväksi. Biisissä on kuitenkin toivoa.

Baby Blu huumaa kuulijan omaperäisellä soundillaan ja melankolisilla teksteillään. Tulokas on käynyt lapsuudesta asti intensiivisen musiikkikasvatuksen ja -koulutuksen: muusikkotaustaiset vanhemmat innostivat varhaisessa iässä viulunsoittoon, joka pian vaihtui rumpuihin. Jazz-rumpaliksi ammatikseen opiskelleen Baby Blun monipuolinen musiikillinen tausta kuuluu yllätyksellisenä genrejen sekoitteluna. Baby Blun musiikki lähtee kuitenkin tunteesta – sen ympärille rakentuu kaikki muu. Artisti kirjoittaa, soittaa ja tuottaa kaiken pääasiassa itse.

Lapsuusvuosiaan Himalajan vuoristolla viettänyt artisti kokee musiikin ja taiteen keinona ymmärtää kanssaihmisiä. Baby Blulle luovuus on kieli, jolla välitetään tunteita. Artistin musiikki kuulostaa siltä, miltä ”baby blue” -sävy näyttää. Baby Blun tavoite on saada kuulijat löytämään yhteinen flow ja tunneyhteys musiikkiin.

Kuuntele Rusko tästä.
Katso Lumi Ollilan kuvaama visualiser tästä.

Baby Blu:
Spotify 
Instagram 

Lisätiedot & haastattelupyynnöt:
Emma Hynnä / Warner Music Finland
emma.hynna@warnermusic.com

Keikat:
Santtu Ronkainen / Monsp Live
santtu@monsp.com