25.11.2020
HAPPORADION UUSI SINGLE ON NOSTALGITRIPPI KOTIBILEIDEN AIKAKAUDELLE

Suomirockin suunnannäyttäjiin lukeutuvan Happoradion uusi single Super Mario julkaistaan 27. marraskuuta. Jukka Immosen tuottamalla kappaleella yhtye palaa ajatuksissaan nuoruusvuosiin.

Super Mario on nostalgiatrippimme kotibileiden aikakaudelle. Biisi ei ole kaikkein tyypillisin Happis-ralli, vaan siinä uidaan ehkä vähän viimeaikaisia laulujamme matalammissa vesissä. Kulunut vuosi on ollut sen verran raskassoutuinen, että halusimme päättää sen vähän raikkaammissa tunnelmissa, Happoradion laulaja Aki Tykki sanoo.

Ensi vuonna Happoradio juhlii 20-vuotista uraansa. Juhlan kunniaksi vuoden 2021 aikana julkaistaan myös uusi pitkäsoitto, jolta löytyvät tuoreen Super Mario -singlen lisäksi myös sen kaksi edeltäjää, mukavasti radiosoittoa saaneet Tehdään jotain kaunista ja Silta. Uutta Happoradio-levyä on ehditty odotella, sillä yhtyeen edellinen albumi Kauniin kääntöpiiri ilmestyi 2017.

Yhteensä seitsemän studioalbumia julkaisseen Happoradion suosio on vuodesta toiseen kasvanut tasaisesti. Vuonna 2001 perustetun yhtyeen uralle on mahtunut lukuisia kulta- ja platinalevyjä sekä listaykkösiä. Sen tunnetuimpia hittejä ovat muun muassa Pois Kalliosta, Tavikset, Puhu äänellä jonka kuulen, Che Guevara, Pelastaja, Älä puhu huomisesta, Valopallo ja Tehdään jotain kaunista.

Lataa Happoradion promokuva tästä.
Kuvaaja: Ville Juurikkala

Happoradio:
Instagram
Facebook
Spotify
warnermusic.fi/happoradio

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Aino-Kuutamo Uusitorppa / Warner Music Finland
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Keikat:
Matti Kaunisvesi / Warner Music Live
matti.kaunisvesi@warnermusic.com