25.11.2020
AKSEL KANKAANRANTA JULKAISEE SUOMENKIELISEN SOOLOSINGLEN

Pyhimyksen Jättiläinen-hitin feattaajana ja UMK 2019 -kilpailun voittajana tutuksi tullut Aksel Kankaanranta on lähdössä suomenkieliselle soolouralle. Nuori turkulaismies solmi levytyssopimuksen Etenee Recordsin kanssa ja hänen ensimmäinen suomenkielinen soolosinglensä Muista kuka oot julkaistaan perjantaina 27.11.2020. Koskettavan biisin ovat tehneet Patric Sarin, Ilkka Wirtanen ja Vilma Alina.

Suomenkielinen soolourani sai alkunsa, kun Etenee Recordsin Perttu Mäkelä ehdotti mulle yhteistyötä. Ollaan tehty hommia nyt noin vuosi ja olen ollut ihan yllättynyt siitä kuinka moni taitava bisiinkirjoittaja on halunnut lähteä mukaan. Nyt julkaistava biisi Muista kuka oot syntyi ihan ensimmäisellä biisileirillä ja muistan kuinka mulle esiteltiin tämä biisi, jonka kaunis kertosäe teki muhun heti vaikutuksen, Aksel kertoo biisin taustoista.

Nyt julkaistavan kappaleen lisäksi kasassa on jo mittava nippu kappaleita, joita Aksel on tehnyt useiden tunnettujen suomalaissäveltäjien ja -sanoittajien kanssa. Poikkeuksellisesta äänestään tunnetulla Aksel Kankaanrannalla on ainutlaatuinen kyky välittää tunteita ja herättää reaktioita kuulijoissaan.

Lataa promokuva täältä.
Kuvaaja: Emilia Ikäheimo

Levy-yhtiö: 
Etenee Records

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt: 
Liekki Promotion / Nora Norrlin
nora.norrlin@liekkipromotion.com / 040 846 0116