19.11.2020
POPIN MYSTINEN SUPERTÄHTI SIA JULKAISI UUTTA MUSIIKKIA JA ALBUMIN PÄIVÄMÄÄRÄN

Maailmanlaajuisesti multiplatinaa myynyt supertähti Sia julkisti vihdoin odotetun kahdeksannen studioalbuminsa Music – Songs From And Inspired By The Motion Picture julkaisupäivän, joka on 12. helmikuuta 2021. Albumin julkaisupäivän lisäksi Sia julkaisi tänään tulevan levyn kolmannen single nimeltä Hey Boy.

Neljätoista kappaletta sisältävältä albumilta löytyvät Hey Boyn lisäksi aikaisemmin julkaistut hittisinglet Together ja Courage to Change. Albumin kaikki kappaleet on kirjoitettu sekä tuotettu varta vasten tulevaa elokuvaa varten. Elokuva julkaistaan globaalisti ensi vuoden helmikuussa ja sitä tähdittää Oscar-ehdokas ja Golden Globe -voittaja Kate Hudson, Tony- ja Grammy-palkittu Leslie Odom Jr sekä Maddie Ziegler. Sia on kaikkien albumin kappaleiden kirjoittamisen lisäksi myös itse ohjannut tulevan elokuvan ja käsikirjoittanut tämän yhdessä Dallas Claytonin kanssa.

Yhdeksän kertaa Grammy-ehdokkaana ollut Sia on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä tämän päivän suosituimmista tähdistä. Viime vuonna Sia lyöttäytyi yhteen supertähtien Diplon ja Labrinthin kanssa muodostaen LSD-kollektiivin. Ryhmän debyyttialbumia Labrinth, Sia & Diplo Present… LSD on striimattu jo yli miljardi kertaa.

Sian vuonna 2016 julkaistu ja Grammy-ehdokkuuden saanut This Is Acting -albumi nousi kriitikoiden suosioon. Albumilta löytyy muun muassa globaali megahitti Cheap Thrills, jota seurasi myös loppuunmyyty Nostalgic For the Present World -kiertue. Sialla on myös huima ennätys hallussaan, sillä hän on kerännyt kaikista naisartisteista eniten miljardin katselukerran ylittäneitä videoita YouTubessa. Omien menestyshittiensä lisäksi hän on kirjoittanut kappaleita myös muille supertähdille kuten Beyoncélle, Katy Perrylle, Rihannalle, Britney Spearsille ja Kanye Westille.

Promokuvat täältä!

Seuraa Siaa somessa:
Facebook
Instagram
YouTube
Spotify

Lisätiedot:
Leo Tynkkynen // Warner Music Finland
leo.tynkkynen@warnermusic.com