13.11.2020
PYRYTHEKIDIN TUOREELLA SINGLELLÄ MUKANA GETTOMASA JA AXEL KALA

Monspin tuoreimpiin sainauksiin lukeutuva Pyrythekid julkaisi tänään ensimmäisen singlensä Monspin kautta. Epäkohtelias-single on rap-skenen kuumimpien nimien kädenjälkeä: biisillä fiittaavat Emma-palkittu Gettomasa sekä Mouhous-yhtyeen perustajajäsenenäkin tunnettu Axel Kala, ja kappaleen ovat tuottaneet Pielmann, Ruuben, Fractious Frank, Skywalk ja J Keezy.

Näin vahvan JKL-porukan kanssa biisin tekeminen on maukas juttu. Oon todella tyytyväinen lopputulokseen, Pyry kommentoi.

Kuuntele kappale tästä.

Aiemmin tänä vuonna Överdogin kautta KID-debyyttialbuminsa julkaissut Pyrythekid on yksi tämän hetken kuumimpia nousevia nimiä. Suomen rap-pääkaupungiksi kutsutusta Jyväskylästä kotoisin oleva artisti vakuuttaa kuulijan tulisen uhoavalla flow’llaan paljastaen silti välillä herkänkin puolensa: rapin lisäksi artisti tarjoilee kuulijoilleen laulua sekä pehmeämpiä ja melodisempia kappaleita moderneilla r’n’b-vivahteilla. Nuoresta iästään huolimatta Pyrythekid kirjoittaa kypsästi vakavista ja herkistäkin aiheista.

Seuraa Pyrythekidiä:
Spotify 
Instagram 
warnermusic.fi/pyrythekid

Lisätiedot & haastattelupyynnöt:
Emma Hynnä / Warner Music Finland
emma.hynna@warnermusic.com

Keikat:
Santtu Ronkainen / Monsp Live
santtu@monsp.com