13.11.2020
KYMPPILINJA JULKAISI TÄNÄÄN UUDEN SINGLEN – KAPPALE KERTOO HETKEEN TARTTUMISESTA

Kesähiteistään tunnettu Kymppilinja julkaisi tänään uuden kappaleen Tuulettuu (feat. Paul Elias). Kappaleella mukana on upeaääninen Paul Elias. Yhtye kuvailee kappaletta näin:

– Kappale hyvä muistutus siitä, että arkisista murheista on hyvä yrittää irrottautua tasaisin väliajoin. Varsinkin kun tämänhetkinen maailmantilanne on mitä on, pitäisi pystyä muistamaan myös se fakta, että himaan delaa. Eläkää siis täysillä kaikesta huolimatta, mutta turvallisesti.

Kuuntele kappale tästä.

Vuoden 2010 virallisesta kesähitistä Minä (feat. Mariska) tutuksi tullut Kymppilinja teki huikean comebackin heinäkuussa 2018 platinarajan ylittäneellä Aallot-kappaleella. Janne Ordénin, Niko Lithin ja Sami Grönroosin muodostama yhtye on julkaissut Aallot -kappaleen jälkeen muun muassa platinaa yli neljällä miljoonalla striimillä ylittäneen Kaikki tytöt sekä pian kultaa ylittävän Forever Young singlet.

Seuraa Kymppilinjaa:
Facebook
Instagram
Spotify
warnermusic.fi/kymppilinja

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: 
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

Keikat:
Mikko Korpi / Warner Music Live
mikko.korpi@warnermusic.com