12.11.2020
UPEAÄÄNISEN ILTAN JOULUKONSERTTEJA KUULLAAN TÄNÄ VUONNA KAHDEKSALLA PAIKKAKUNNALLA

Upeasta äänestään ja valloittavasta persoonastaan tunnetun Iltan joulukonsertteja kuullaan tänä vuonna kahdeksalla eri paikkakunnalla. Iltan aiempien vuosien joulukonsertit ovat olleet menestyksekkäitä ja kysyntää on ollut enemmän kuin kirkkoihin on mahtunut ihmisiä. Liput konsertteihin on nyt myynnissä Ticketmasterissa.

Ihanaa päästä sittenkin kiertämään kirkkoja myös tänä jouluna ympäri Suomea! Joulukonserteista on muodostununut mun elämässä jo perinne ja se jaksottaa ihanasti vuotta. Tuntuu, että joulun aikaan avataan sellainen lämmin olohuone konserttien muodossa, johon kaikki ovat tervetulleita tuomaan oman läsnäolonsa yhdessä luotuun joulun tunnelmaan. Tehdään tästä upeaa tämän hetken turvallisuusmääräysten puitteissa, tervetuloa lämpimästi mukaan. ❤️

ILTA – Joulukiertue 2020
To 3.12. Mikkeli, Tuomiokirkko
La 5.12. Lahti, Ristinkirkko
Ma 7.12. Helsinki, Kallion kirkko
To 10.12. Joensuu, Joensuun kirkko
Ma 14.12. Seinäjoki, Lakeuden Risti
To 17.12. Hyvinkää, Hyvinkään kirkko
Ma 21.12. Turku, Mikaelinkirkko
Ti 22.12. Jyväskylä , Taulumäen kirkko

Konsertit klo 18.00
Liput alk. 29,00€ Ticketmaster

Warner Music Liven kaikissa konserteissa noudatetaan AVI:n turvallisuusmääräyksiä sekä THL:n ohjeita. Yleisökapasiteettia on rajattu tartuntariskin minimoimiseksi.

Haluamme omalta osaltamme varmistaa lipun ostaneille turvallisen konserttikokemuksen. Osallistuthan konsertteihin vain terveenä. Lisäksi toivomme konserttivieraiden saapuvan ajoissa paikalle ruuhkien välttämiseksi.

Seuraa Iltaa somessa:
Instagram
Facebook
Youtube 
Spotify
www.warnermusiclive.fi/ilta

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikat:
Niina Jalonen / Warner Music Finland
niina.jalonen@warnermusic.com

Management:
Tina Jukarainen / Manage Me
tina@manageme.fi