11.11.2020
JARKKO AHOLA PERINTEISELLE JOULUKIERTUEELLE – LIPUNMYYNTI ALKAA TÄNÄÄN

Viime aikoina Elämäni biisi -ohjelman komeaäänisenä solistina hurmannut Jarkko Ahola pääsee perinteiselle joulukiertueelle myös tänä vuonna. Jo monena syksynä loppuunmyydyissä kirkoissa esiintynyt tenori aloittaa tänä vuonna joulukonserttikiertueensa Helsingin Johanneksen kirkosta 1. joulukuuta. Helsingin lisäksi Aholan upeista joululaulutulkinnoista päästään nauttimaan myös Seinäjoella, Lahdessa, Kotkassa ja Aholan kotikaupungissa Tampereella. Konserttien lipunmyynti alkaa tänään.

– On ollut hilkulla, että tätä monen keikkavuoden päättänyttä jo perinteeksi muodostunutta kiertuetta ei tänä vuonna tulisikaan. Onneksi näin ei kuitenkaan käynyt, vaan pääsemme tekemään muutaman konsertin ja osaltamme rakentamaan joulutunnelmaa ihmisille. Nähdään siis joulukonsertissa, muistetaan poikkeusajan ohjeistukset ja uskotaan siihen, että ensi vuonna on jo parempi ja mekin pääsemme entiseen tapaan taas kiertämään Suomea laajemmin. Mukavaa joulun odotusta kaikille, sanoo Jarkko Ahola.

Jarkko Ahola – joulukonserttikiertue 2020

Ti 1.12. Helsinki, Johanneksen kirkko
Pe 4.12. Seinäjoki, Lakeuden Risti
Ti 8.12. Lahti, Ristinkirkko
Pe 18.12. Kotka, Kotkan kirkko
Ti 22.12. Tampere, Tuomiokirkko

Konsertit klo 19.00
Liput alk. 38,50€ Ticketmasterista
Liput ovelta 40,00€

Warner Music Liven kaikissa konserteissa noudatetaan AVI:n turvallisuusmääräyksiä sekä THL:n ohjeita. Yleisökapasiteettia on rajattu tartuntariskin minimoimiseksi. Haluamme omalta osaltamme varmistaa lipun ostaneille turvallisen konserttikokemuksen. Osallistuthan konsertteihin vain terveenä. Lisäksi toivomme konserttivieraiden saapuvan ajoissa paikalle ruuhkien välttämiseksi.

Seuraa Jarkko Aholaa somessa:
Facebook
Spotify
Youtube
www.jahola.com
www.warnermusiclive.fi/jarkkoahola

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nora Norrlin / Liekki Promotion
nora.norrlin@liekkipromotion.com / 040 846 0116

Keikat:
Niina Jalonen / Warner Music Live
niina.jalonen@warnermusic.com