9.11.2020
LAURA NÄRHELTÄ NELJÄ TUNNELMALLISTA KIRKKOKONSERTTIA

Viime viikolla juuri uuden Vastavoimat-albumin julkaissut Laura Närhi konsertoi joulukuussa neljässä suomalaiskirkossa. Lauran tunnelmallisista konserteista päästään nauttimaan Lahden Ristinkirkossa torstaina 3. joulukuuta, Vantaan Pyhän Laurin kirkossa perjantaina 4. joulukuuta, Seinäjoen Lakeuden Ristillä lauantaina 12. joulukuuta ja Hämeenlinnan kirkossa tiistaina 22. joulukuuta.

Konserttien tunnelma tulee olemaan herkkä ja intiimi, kokoonpanossa on Lauran lisäksi koskettimet, kitara ja sello/basso. Ohjelmistossa on sekä Lauran omaa tuotantoa että hänelle tärkeitä joululauluja.

Konserttien lipunmyynti alkaa maanantaina 9.11.2020.

– Olen aina ollut jouluihminen. Minun jouluni on tunnelmallinen ja kaunis. Haluan tarjota yleisölle hetken, jossa voi rauhoittua ja sulkea ylimääräisen hälinän ovien ulkopuolelle, sanoo Laura ja toivottaa ihmiset tervetulleeksi konsertteihin.

Laura Närhi

To 3.12. klo 19.00 Lahti, Ristinkirkko
Pe 4.12. klo 18.30 Vantaa, Pyhän Laurin kirkko
La 12.12. klo 19.00 Seinäjoki, Lakeuden Risti
Ti 22.12. klo 19.00 Hämeenlinna, Hämeenlinnan kirkko

Konsertit klo 19.00, Vantaan konsertti klo 18.30
Liput alk. 32,50€ Ticketmaster

Warner Music Liven kaikissa konserteissa noudatetaan AVI:n turvallisuusmääräyksiä sekä THL:n ohjeita. Yleisökapasiteettia on rajattu tartuntariskin minimoimiseksi.

Haluamme omalta osaltamme varmistaa lipun ostaneille turvallisen konserttikokemuksen. Osallistuthan konsertteihin vain terveenä. Lisäksi toivomme konserttivieraiden saapuvan ajoissa paikalle ruuhkien välttämiseksi.

Kemopetrolin solistina uransa aloittanut Laura Närhi on tähän mennessä julkaissut soolourallaan kaksi albumia, jotka ovat myyneet kultaa ja platinaa. Edellisen Tuhlari-albuminsa jälkeen Närhi on julkaissut muutaman singlen, joista mm. vuonna 2016 julkaistuSupersankari on tähän mennessä striimannut jo yli 9 miljoonaa kertaa. Laura Närhen muita hittejä ovat lisäksi muun muassa Mä annan sut poisTämä on tottaHetken tie on kevytTuhlari ja Siskoni feat. Erin.

Seuraa Laura Närheä:
Facebook
Instagram
www.lauranarhi.fi
warnermusic.fi/lauranarhi

Mediakuvat täältä!

Lisätiedot: 
Nora Norrlin / Liekki Promotion
040 846 0116 / nora.norrlin@liekkipromotion.com

Keikat:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com