6.11.2020
SEKSIKÄS-SUKLAA & DOSDELA JULKAISI LOPPUVUODEN KOVIMMAN BÄNGERIN!

Hulvattomista somevideoistaankin tunnettu kaksikko Seksikäs-Suklaa ja Dosdela julkaisi tänään uuden singlen Tuplavuoro. Kappaleella kuullaan vaikutteita Matin ja Tepon klassikkobiisistä Mä joka päivä töitä teen. 

– Kun tätä biisiä lähdettiin tekemään, haluttiin tehdä iloinen ja kovasta työstä kertova biisi. Kappale kuvastaa kaikkea mitä ollaan saavutettu on kovalla työllä. Elämässä on kahdenlaisia ihmisiä; niitä jotka tekee ja niitä jotka valittaa. Me halutaan olla ne jotka tekee, Kaksikko kuvailee kappaletta.

Kuuntele tuore Tuplavuoro –biisi tästä.

Muun muassa Mikä kesä- ja Herkku-hittibiiseistään tunnetut Seksikäs-Suklaa ja Dosdela ovat myös tunnettuja somepersoonia ja tubettajia, joilla on Youtubessa jo yli 44 000 tilaajaa ja joita seuraa Facebookissa yli 35 000 ihmistä. Uuden biisin julkaisun lisäksi Seksikästä-Suklaata ja Dosdelaa työllistää myös somevideoiden ja sketsien käsikirjoittaminen ja kuvaaminen.

Seuraa Seksikästä-Suklaata:
Instagram
Facebook
Youtube

Seuraa Dosdelaa:
Instagram
Facebook
Youtube

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

Keikat: 
All Day Agency
feniks@allday.fi

Management:
Sirke Salovaara
sirke.salovaara@mumahelsinki.com