6.11.2020
PETE PARKKONEN JULKAISI ODOTETUN TOISEN SINGLENSÄ PORTAAT

Upeasta äänestään tunnettu Pete Parkkonen julkaisi tänään uuden singlen Portaat. Helmikuussa julkaistu Voimaa ja valoa -single lähenee kultarajaa ja on viihtynyt jo yli puoli vuotta radion top 100 -listalla, nousten parhaimmillaan sijalle 11. Toinen singlelohkaisu Portaat on koskettava tarina elämästä. Kappaleen ovat säveltäneet Parkkosen kanssa Vilma Alina ja Ilkka Wirtanen, joista jälkimmäinen vastaa myös kappaleen tuotannosta.

Elämän pituinen biisi -Portaat- kertoo ehdottomasta rakkaudesta. Kappaleen kauniisti tuotettu akustisuus ja rytmi tukevat tarinaa joka saa silmä kostumaan, Pete kommentoi.

Singleen julkaistiin tänään Ketterä Median kuvaama musiikkivideo. Katso se tästä.

Valovoimainen Parkkonen nähtiin tänä syksynä televisiossa Unicefin Maailman tärkein ilta -lähetyksessä sekä All Together Now Suomi ja Elämäni Biisi -ohjelmissa. Pete Parkkosen edelliseltä PETE -albumilta (2018) löytyvät platinasinglet Mitä mä teen ft. JVG ja Kohta Sataa, sekä kultasinglet Myyty ja Ei nyt.

Kuuntele kappale tästä.

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaaja: Svante Gullichsen

Pete Parkkonen:
Facebook
Instagram
Spotify
warnermusic.fi/peteparkkonen

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emma Hynnä / Warner Music Finland
emma.hynna@warnermusic.com 

Keikat:
Matti Kaunisvesi / Warner Music Live
matti.kaunisvesi@warnermusic.com