30.10.2020
ANIN UUSI SINGLE TUO AIKAKONEEN YSÄRIKLASSIKON ”ODOTA” VUOTEEN 2020

Syyskuussa Pakkomielle-debyyttisinglensä Etenee Recordsin kautta julkaissut kotimainen pop-tulokas ANI julkaisi tänään kakkossinglensä Odota. Kappale tuo tähän päivään legendaarisen Aikakone-yhtyeen Odota-biisin. Kappaleen on tuottanut Aleksanteri Hulkko.

ANI kertoo yhteydestään Odota-kappaleen alkuperäisversioon näin:

Mulla oli joskus yläasteella vaihe, kun kuuntelin paljon kasari- ja ysärimusaa ja yksi mun lemppareista oli Desirelessin Voyage voyage. Äitini kuuli, kun kuuntelin tätä ja ehdotti että mun pitäis kuunnella Aikakoneen Odota-biisi, josta varmasti tykkäisin. Rakastuin biisiin ja lauleskelin sitä sikana koulun käytävillä ja se synnytti sit jollain tapaa aika ison buumin myös muissa meidän koululaisissa. Kaikki mun frendit alkoivat myös laulelemaan tätä ja biisistä muodostui meidän keskuudessa silloin aikamoinen ilmiö.

Vuoden alussa juteltiin mun a&r:n Perttu Mäkelän kanssa Aikakoneen Keltainen toukokuu -biisistä ja muistin tän mun unohdetun yläastemuiston. Tuli  fiilis, että mun on pakko päästä uudelleenversioimaan Odota-biisi. Kuuntelin kappaletta monia kertoja ja koitin saavuttaa sen saman mielentilan, jossa alkuperäinen versio on kirjoitettu. Halusin pitää kertosäkeen alkuperäisenä ja verseihin ammensin sit oman elämäni fiiliksiä ja kokemuksia.”

Katso kappaleelle tehty karaoke-henkinen lyriikkavideo täältä.

ANI on lahjakas nuori lauluntekijä, joka kirjoittaa ja säveltää omien kappaleidensa lisäksi myös muille artisteille. ANI haaveilee luovansa omaan musiikkinsa täysin oman tyylin, jossa suomalainen sielunmaisema ja poeettisuus yhdistyvät kansainväliseen dramaattisuuteen sekä moderneihin soundeihin ja tuotantoon. Poppari haluaa rikkoa kaavaa ja osoittaa, että ristiriidat ovat mielenkiintoisia.

Lataa viralliset promokuvat täältä!
Kuvaaja: Karim Awad

Seuraa ANIa somessa: 
Instagram 
TikTok
warnermusic.fi/ani

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Warner Music Finland, Noora Kärki
noora.karki@warnermusic.com