26.10.2020
BEHMIN USKOMATON MENESTYS JATKUU – SYYSKUUSSA JULKAISTU DEBYYTTILEVY RIKKOI TUPLAPLATINARAJAN

BEHMin 19. syyskuuta julkaistu debyyttialbumi Draaman kaari viehättää on ylittänyt tuplaplatinarajan. Tämän lisäksi debyyttisingle Hei rakas on rikkonut nelinkertaisen platinarajan ja albumilta löytyvät Lupaan ja Päästä varpaisiin ovat menneet kultaa. Albumilla on kokonaisuudessaan jo yli 40 miljoonaa striimiä, mikä on poikkeuksellinen saavutus vain vuosi sitten debyyttisinglensä julkaisseelle artistille.

Onhan näitä lukuja vaikea sisäistää. Olen äärimmäisen otettu levyni vastaanotosta ja kaikesta tuesta, jota olen lauluilleni saanut”, häkeltynyt BEHM sanoo.

Draaman kaari viehättää -albumi on pitänyt hallussaan Suomen virallisen albumilistan ykkössijaa jo 5 viikkoa putkeen ja albumilta löytyvä, tuplaplatinaa lähentelevä Frida on nyt toista viikkoa radioiden toiseksi soitetuin kappale. BEHMin debyyttisingle Hei rakas pysytteli alkuvuonna 10 viikkoa putkeen radiolistan ykkösenä ja se palkittiin Musiikkikustantajien Vuoden biisi -palkinnolla. Hei rakas on pysynyt Spotifyn top50 -listalla jo 13 kuukautta putkeen ja löytyy tällä hetkellä sen sijalta 11. Julkaisupäivänään kaikki albumin kymmenen kappaletta nousivat Spotifyn top14 joukkoon.

BEHMin albumin julkaisua juhlittiin peräti kolmella loppuunmyydyllä keikalla Helsingin Tavastialla. Lokakuussa alkanut albumikiertue kattaa laajalti keikkapaikkoja ympäri Suomen. Useampi loppuvuoden keikka on jo loppuunmyyty tai -varattu.

Syksyn keikat:

Pe 06.11. Olympia, Tampere (loppuunmyyty)
La 07.11. Olympia, Tampere (loppuunmyyty)
Pe 20.11. Apollo Live Club, Turku
Pe 27.11. Amarillo, Hämeenlinna
La 28.11. Vaasa Festival Nights, Ritz, Vaasa
Pe 04.12. Lutakko, Jyväskylä (loppuunmyyty)
La 05.12. Finlandia-Klubi, Lahti (loppuunmyyty)
To 10.12. Tapiolasali, Espoo (loppuunmyyty)
Pe 11.12. OmaSp Stadion Nights, Seinäjoki
La 12.12. Tuiskula, Nivala (loppuunmyyty)
To 17.12. 45Special, Oulu (loppuunvarattu)
Pe 18.12. 45Special, Oulu (loppuunvarattu)
La 19.12. Saint Kukko, Kajaani

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaaja: Pietari Purovaara

BEHM sosiaalisessa mediassa:
Instagram
Facebook
Spotify
www.warnermusic.fi/behm

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat:
Mikko Korpi / Warner Music Live
mikko.korpi@warnermusic.com