23.10.2020
KANSAINVÄLISTÄ HUOMIOTA HERÄTTÄNYT ILON JULKAISEE TOISEN SINGLENSÄ CATCH-22

Kotimainen laulaja-lauluntekijä ILON on herättänyt omaperäisellä selfish love -debyyttisinglellään huomiota maailmalla. YleX:n Jani Kareisen viikon tehobiisiksi noussut ensimmäinen single saa jatkoa tänään catch-22 -kappaleen muodossa. Biisin ovat edellisen singlen tapaan kirjoittaneet ILON ja Ilkka Wirtanen yhdessä.

Vaikka catch-22 kuulostaa optimistiselta ja leikkisältä, se peilaa ristiriitaisia tunteita itseironialla maustettuna. Huonossa suhteessa ironia saattaa olla yksi selviytymiskeinoista. Tarkalle kuuntelijalle voi aueta se tosiasia, että tilanne on paradoksaalinen: ratkaisu ongelmaan on myös itse sen aiheuttaja. Pelastuakseen on lähdettävä suhteesta, mutta koska yksinäisyys oli alun perin ollut syy surkean suhteen alkamiseen, siitä pois lähteminen ei ratkaise mitään. On mentävä syvemmälle. On tapahduttava muutos itsessä.

21-vuotiaan monilahjakkuuden syyskuussa julkaistu selfish love on herättänyt mielenkiintoa kansainvälisesti. Kappaletta on soitettu monesti uusia artisteja suuren yleisön tietoisuuteen nostavissa Yhdysvaltain college radioissa, ja ILONia on haastateltu useissa UK:n tastemaker-blogeissa. Laulaja on jo ennen ensimmäisen singlen julkaisuaan äänittänyt Grammy-palkitun Finneas O’Connellin biisin tämän rakastuttua ILONin ääneen sekä esiintynyt nousevan britti-poptähden JC Stewartin virtuaalikiertueella instagramissa. ILON tulee järisyttämään äänellään ja laulunkirjoitustaidoillaan nuorten pohjoismaisten autenttisten naisartistien kenttää, liittyen siskojensa kuten Mø:N, Tove Lo:n ja Sigridin rinnalle.

Kuuntele catch-22 tästä!

Lataa promokuvat täältä! 
Kuvaaja: Karim Awad

ILON:
Instagram
Facebook
Spotify
warnermusic.fi/ilon

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emma Hynnä / Warner Music Finland
emma.hynna@warnermusic.com

Keikat:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
Kimmo.sundstrom@warnermusic.com