16.10.2020
FAIJAN UUDELLA SINGLELLÄ MUKANA MYÖS PASI JA ANSSI!

Faija julkaisi tänään uuden singlen Noin vuorokauden mittainen taivas. Kappaleella on mukana myös Pasi ja Anssi.

Kappale kertoo kaikille tutusta ja monelle ihmiselle rakkaasta 22h-bileristeilystä, jolla aina sattuu ja tapahtuu. Sen takia halusimme koota risteilyn hohdokkaimmat hetket yhdelle kappaleelle ja julkaista biisin juuri nyt joko herättämään vanhoja muistoja, tai jopa innoittamaan lähtemään laineiden vietäväksi kun rajoitukset sen sallivat, Faija kuvailee.

Kuuntele kappale tästä. Kappaleeseen on tehty myös musiikkivideo, jonka on ohjannut Sebastian Visa.

Faijalla eli tosielämässä Aaron Martikaisella on pitkä tausta musiikin parissa. Pianoa ja klassista kitaraa konservatoriossa soittanut Aaron on Sibelius-lukion kasvatti. Faijan esikoissingle Olutta ja mennyttä (feat. Tauski) julkaistiin vuonna 2018 ja se on striimannut platinaa yli 4 miljonalla striimillä. Myös aiempi single Suomalaisen miehen kyyneleet on ylittänyt kultarajan ja sen musiikkivideotakin on katsottu jo huikeat yli 2,5 miljoona kertaa.

Seuraa Faijaa: 
Facebook
Instagram
Spotify
warnermusic.fi/faija

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: 
Iira Leinonen, Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com