9.10.2020
TOIVONEN KÄSITTELEE EI SATU ENÄÄ -DEBYYTTISINGLELLÄÄN KIPEÄÄ EROAAN

Tänään Ei satu enää -debyyttisinglensä julkaissut TOIVONEN on kiehtova uusi artisti, jonka kappaleiden tarinoissa toistuvat rakkaus, sen puute tai sen menettäminen. Riipaiseva debyyttisingle kertoo raadollisesti eron jälkeisestä tuskasta.

Kappale kertoo siitä, kun ei oo vielä päässyt yli erosta. Jos on oikeen tosi rakastunut niin sitä tipahtaa aika korkeelta tonttiin sen jälkeen ku ovi käy. Eikä erosta ylipääsemisessä kaverien latteudet tai exän kuvien selaaminen ihan hirveesti jeesaa. Siinä kaverin lattialla patjalla eron jälkeen makaillessa se melkein ainoo ajatus on että koska ei satu enää, TOIVONEN kuvailee kappaletta.

Kuuntele Ei satu enää tästä. Kappaleeseen on julkaistu myös upea musiikkivideo. Katso se tästä.

TOIVONEN on lahjakas laulaja-lauluntekijä, jonka kappaleissa käsitellään omakohtaisia kokemuksia ja rankkojakin aiheita. Monilahjakas artisti kirjoittaa ja säveltää kaikki biisinsä itse. Musiikissa kuuluvat vaikutteet kotimaisilta yhtyeiltä kuten Eppu Normaalilta sekä Leevi & the Leavingsilta, mutta musiikkiin on ammennettu myös kansainvälisistä rockilmiöistä.

Lataa tuoreet promokuvat täältä.
Kuvaaja: Julius Konttinen

Seuraa TOIVOSTA
Instagram
Facebook
Spotify
warnermusic.fi/toivonen

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com