7.10.2020
ERININ SINGLEN JÄTTIMENESTYS – PALKITTIIN KUUKAUDEN RADIOBIISINÄ JA YLITTI PLATINARAJAN!

Erinin toukokuussa julkaistu paluusingle Yhtenä sunnuntaina nousi nopeasti suuren yleisön suosioon. Biisi ponnisti välittömästi maamme soitetuimpien radiokappaleiden joukkoon ja korkealle Spotifyn top 50 -listalla. Yhtenä sunnuntaina -kappaleen menestys on ollut pysäyttämätöntä: sille myönnettiin juuri kaupallisten radioiden kattojärjestön RadioMedian jakama Kuukauden radiobiisi -palkinto syyskuulta, mikä tarkoittaa että kappaleen tavoittavuus radioissa oli kuukauden aikana peräti 28,5 miljoonaa. Lisäksi Yhtenä sunnuntaina on juuri ylittänyt platinarajan.

– Fiilis on luonnollisesti mitä mahtavin. Luulen, että koronakevään jälkeen ihmisillä on ollut suuri tarve vaan antaa mennä ja Yhtenä sunnuntaina -kappale antaa ihmisille hetkeksi luvan tuntea ja olla kaikkea sitä. Biisintekijänä ja biisin esittäjänä paras palkinto on, että ihmiset kokevat biisin omakseen ja projisoivat siihen omia juttujaan ja tarinoitaan. En jaksa odottaa, että pääsen ihmisille tätä laulamaan, Erin fiilistelee.

Persoonallisesta äänestään ja koskettavista tulkinnoistaan tunnetun Erinin ensimmäinen sooloalbumi Hunningolla julkaistiin 2011 ja levy on ylittänyt moninkertaisen platinan rajan yli 80 000 kappaleen myynnillä. Albumilta jäivät elämään jättihitit Vanha nainen hunningolla, Popeda, Vanha sydän ja On elämä laina. Erinin toiselta pitkäsoitolta, tuplaplatinarajan ylittäneeltä levyltä Sä osaat! muistetaan muun muassa hittisinkku Ei taida tietää tyttö, joka valittiin vuonna 2014 Suomen musiikkikustantajat ry:n vuoden biisiksi. Erinin edellinen pitkäsoitto, muun muassa singlen Kohta hänen sisältänyt Seliseli ilmestyi 2016. Syksyllä 2019 Erin oli toista kertaa mukana supersuositussa Vain Elämää -ohjelmassa.

Seuraa Eriniä somessa: 
Facebook
Instagram
warnermusic.fi/erin

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Warner Music Finland / Aino-Kuutamo Uusitorppa
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Keikat: 
Warner Music Live / Mikko Korpi
mikko.korpi@warnermusic.com

Management: 
Manage Me / Carla Ahonius
carla@manageme.fi