2.10.2020
SLIPKNOTIN & STONE SOURIN KEULAMIES COREY TAYLOR JULKAISI ENSIMMÄISEN SOOLOALBUMINSA CMFT

Grammy-palkittu laulaja-lauluntekijä, näyttelijä ja New York Times bestseller-kirjailija Corey Taylor julkaisi laajasti odotetun debyyttisooloalbuminsa CMFT. Albumilta löytyy jo julkaistujen kappaleiden: Black Eyes Blue, CMFT Must Be Stopped (feat.Tech N9ne & Kid Bookie), HWY 666 ja Culture Head lisäksi yhdeksän uutta lohkaisua.

Albumilla kuullaan Taylorin elämänmittaisia vaikutteita hard rockista klassiseen rockiin ja punkista hip hopiin. CMFT on jo saanut suosionosoituksia ympäri maailmaa. Corey Taylorin laulu on kiistatta parempaa, kuin se on koskaan ollut. Slipknotin viimeisimmän levyn ja uuden soolomateriaalin perusteella Taylor on heittämällä yksi parhaista rocklaulajista, sanoo arvostettu Forbes-lehti. Rock- ja metallimusiikkiin keskittynyt Kerrang!-lehti kuvaa Taylorin uutta materiaalia ”elämän juhlana, joka näyttää artistin aivan uudessa valossa”.

Taylor juhlistaa levyn julkaisua bändinsä kanssa näyttävällä livestream-keikalla Los Angelesin ikoniselta The Forum -venuelta. Keikalla tullaan kuulemaan Taylorin uusi albumi kuin myös Slipknotin ja Stone Sourin klassikoita. Keikalle voi ostaa lippuja täältä.

Kuuntele uusi CMFT-albumi täältä!

CMFT -albumin kappalelista:

 1. HWY 666
  2. Black Eyes Blue
  3. Samantha’s Gone
  4. Meine Lux
  5. Halfway Down
  6. Silverfish
  7. Kansas
  8. Culture Head
  9. Everybody Dies On My Birthday
  10. The Maria Fire
  11. Home
  12. CMFT Must Be Stopped [Feat. Tech N9ne & Kid Bookie]
  13. European Tour Bus Bathroom Song

Seuraa Corey Tayloria somessa:
Facebook
Instagram
YouTube
Spotify

Lataa promokuvat täältä!

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Anna-Maria ”Annu” Winter / Warner Music Finland
anna.maria-winter@warnermusic.com