2.10.2020
LAURA NÄRHEN UUSI SINGLE ENTEILEE MARRASKUUSSA JULKAISTAVAA ALBUMIA

Koskettavista tulkinnoistaan ja isoista hiteistään tunnetun Laura Närhen tänään julkaistu Helsinki-single enteilee 6.11. julkaistavaa uutta albumia. Atso Soivion ja Leri Leskisen tuottama Helsinki on Laura Närheä parhaimmillaan. Kappaleen on Laura Närhen kanssa säveltänyt ja sanoittanut Juho Sillanpää ja Mikko Tamminen. Kuuntele uusi kappale täältä.

– Kun kahden ihmisen yhteinen elämä on lopussa, on tuhottava kaikki vanha, että pääsee eteenpäin. Helsinki on laulussa katkeransuloinen taustakangas tutulle ja turvalliselle, josta on tullut kipeää ja satuttavaa, Laura kertoo.

Kemopetrolin solistina uransa aloittanut Laura Närhi on tähän mennessä julkaissut soolourallaan kaksi albumia, jotka ovat myyneet kultaa ja platinaa. Edellisen Tuhlari-albuminsa jälkeen Närhi on julkaissut muutaman singlen, joista mm. vuonna 2016 julkaistu Supersankari on tähän mennessä striimannut jo yli 9 miljoonaa kertaa. Laura Närhen muita hittejä ovat lisäksi muun muassa Mä annan sut poisTämä on tottaHetken tie on kevytTuhlari ja Siskoni feat. Erin.

Laura Närhi on uuden musiikin myötä palannut myös keikkalavoille.

Laura Närhi
Ke 14.10. Sellosali, Espoo
La 17.10. Krapin Paja, Tuusula
To 29.10. Vuotalo, Helsinki
To 12.11. Marski by Scandic, Helsinki

Katso syksyn vahvistuneet keikkapäivät ja -paikat täältä.

Seuraa Laura Närheä:
Facebook
Instagram
www.warnermusic.fi/lauranarhi

Mediakuvat löydät täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: 
Liekki Promotion / Nora Norrlin
040 846 0116 / nora.norrlin@liekkipromotion.com