2.10.2020
DUA LIPA JULKAISI UUDEN SINGLEN LEVITATING YHDESSÄ DABABYN KANSSA

KAPPALEELLE MYÖS ENNENNÄKEMÄTÖN MUSIIKKIVIDEO YHTEISTYÖSSÄ TIKTOKIN KANSSA

Yksi tämän vuoden menestyneimmistä supertähdistä Dua Lipa julkaisi uuden version hittikappaleestaan Levitating yhdessä rapsensaatio DaBabyn kanssa. Levitating julkaistiin Dua Lipan Future Nostalgia -albumilla aikaisemmin tänä vuonna, jolta löytyy muun muassa myös hittisinkut Don’t Start Now, Physical ja Break My Heart.

Uusi versio Levitating-kappaleesta kuljettaa kuulijan suoraan tanssilattialle. Kappaleelle tehtiin ennennäkemätön musiikkivideo yhteistyössä TikTokin kanssa. Yhteistyö oli ensimmäinen laatuaan ja loi futuristisen, art deco -tyylisen musiikkivideon, jossa nähdään useita vaikutteita TikTokista. Musiikkivideon tekoon oli mahdollista osallistua #DUAVIDEO -haasteesta, jossa TikTok-käyttäjät saivat luoda ideoita videon sisältöön. Haasteeseen osallistuttiin 150 000:llä videolla ja ne keräsivät yli 300 miljoonaa katselukertaa. Musiikkivideon lopputuloksessa nähdään Studio 54:n tyylistä esteettisyyttä ja mukaan pääsi TikTokkaajien tekemiä maskeerauksia, tansseja sekä tanssijoita. Videon on ohjannut Warren Fu, joka tunnetaan työstään muun muassa Daft Punkin, Mark Ronsonin ja The 1975 kanssa.

Katso uusi Levitating-musiikkivideo täältä!

Dua Lipan toisen studioalbumin jälkeen artisti on noussut yhdeksi tämän vuoden menestyneimmistä ja kirkkaimmista tähdistä. Viime keväänä julkaistu Future Nostalgia -albumi on striimannut Suomessa jo platinaa ja on kerännyt Spotifyssa yli 2,2 miljardia striimiä globaalisti. Dua Lipa on kuunnelluin britti- ja naisartisti Spotifyssa vuonna 2020.

Kuuntele uusi Levitating-kappale täältä!

Seuraa Dua Lipaa somessa:
Facebook
Instagram
TikTok
Spotify

Lataa promokuvat täältä!

Lisätiedot:
Anna-Maria ”Annu” Winter // Warner Music Finland
anna-maria.winter@warnermusic.com