30.9.2020
ROXETTELTA ENNEN JULKAISEMATONTA MUSIIKKIA TULEVANA PERJANTAINA

LET YOUR HEART DANCE WITH ME OLI YHTYEEN VIIMEISIMPIÄ ÄÄNITYKSIÄ YHDESSÄ

Laulaja-lauluntekijä Per Gesslen tuotteliaan sävelvirran ansiosta tunnetulla ruotsalaisyhtyeellä oli aina ylimääräisiä kappaleita takataskussaan. Monet näistä julkaisemattomista kappaleista ovat olleet vahvoja kilpailijoita aikaisemmille albumeille.
Tuleva single Let Your Heart Dance With Me oli alunperin tarkoitus julkaista yhtyeen viimeisimmällä studioalbumilla Good Karma vuonna 2016. Kappale päätettiin kuitenkin säästää ja nyt se on osana tulevaa Bag Of Trix -albumia, joka julkaistaan myöhemmin tänä vuonna. Bag Of Trix sisältää runsain mitoin Roxetten arkistojen aarteita.

– Halusin kirjoittaa klassisen ja yksinkertaisen ”taputa käsiäsi ja tamppaa jalkojasi” -kappaleen, josta syntyi Let Your Heart Dance With Me. Pidin kappaleesta jo studiossa, mutta kuten tavallista, meillä oli jo niin paljon vahvoja kilpailijoita albumille, että sen piti odottaa toista mahdollisuutta. Kun Bag Of Trix -projekti sai alkunsa, oli ilmiselvää, että tämä kappale on siinä mukana, sanoo Gessle.

Let Your Heart Dance -kappaleen on mixannut Ronny Lahti ja tuloksena syntyi tuotos, joka säteilee kesää, aurinkoa ja optimismia. Kappale on nauhoitettu aikana, jolloin yhtyeen edesmennyt, toinen keulahahmo Marie Fredriksson oli viimeisiä päiviä mukana Roxetten studiolla.

– Vain pari kuukautta ennen Good Karma -albumin julkaisua Marien lääkärit kehottivat häntä lopettamaan kiertueet lopullisesti. Peruimme sen kesän kiertueen ja kaikki tulevat tapahtumat, mutta jopa studiotyöskentely oli Marielle vaativaa. Hän halusi niin kovasti työskennellä, ja niin hän tekikin. Marie oli todellinen taistelija loppuun asti, kertoo Gessle.

Let Your Heart Dance saatavilla kaikissa suoratoistopalveluissa perjantaina 2. lokakuuta.

Seuraa Roxettea:
Facebook
Instagram
Spotify

Lisätiedot:
Anna-Maria “Annu” Winter / Warner Music Finland
anna-maria.winter@warnermusic.com