29.9.2020
IDA PAULIN & KALLE LINDROTHIN JÄÄHALLIN KONSERTTI SIIRTYY HELMIKUULLE 2021 – UUSI KONSERTTIPÄIVÄ ON LAUANTAI 20.2.2021

Platinaa Vuonna nolla -kakkosalbumillaan myyneen, supersuositun duon Ida Paulin & Kalle Lindrothin lokakuun 30. päiväksi suunniteltu Helsingin Jäähalliin Black Boxin konsertti siirretään koronaviruspandemian aiheuttamien yleisörajoitusten vuoksi helmikuulle 2021. Uusi konserttipäivä on lauantai 20.2.2021. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan konsertin uuteen päivämäärään tai ne voi halutessaan palauttaa Tickemasterille 30.10. mennessä. Helmikuussa järjestettävä Jäähallin konsertti on Ida Paulin & Kalle Lindrothin uran toistaiseksi isoin konsertti.

Tuplaplatinaa vuonna 2018 julkaistulla Nää kaikki kertoo susta -debyyttialbumilla saavuttaneen duon isoimpiin hitteihin lukeutuvat mm. Hakuammuntaa, Parvekkeella, Päällekkäin, Kupla ja Planeetat. Helmikuussa järjestettävässä konsertissa tullaan kuulemaan jättihittien lisäksi myös kakkosalbumin kappaleita. Kaikki duon julkaisemat singlet ovat saavuttaneet kulta-, platina-, tai tuplaplatinastatuksen ja debyyttisingle Hakuammuntaa rikkoi juuri uskomattoman 10 miljoonan striimin rajan.

Ida Paul & Kalle Lindroth
Black Box, Helsingin Jäähalli
La 20.2.2021
Lippuja Black Boxin keikalle on vielä rajallinen määrä myynnissä Ticketmasterissa.
Liput alk. 39,50€