28.9.2020
BEHMIN DEBYYTTIALBUMILLA ENNENNÄKEMÄTÖN LISTAMENESTYS!

Reilu viikko sitten Draaman kaari viehättää -debyyttialbuminsa julkaissut BEHM on noussut Suomen virallisen albumilistan ykköseksi ja kaikki albumin kappaleet viralliselle singlelistalle. Kehuttu albumi täytti julkaisuviikollaan Spotifyn kärjen ja sen kaikki kappaleet pysyivät seitsemän päivää putkeen Spotifyn top15 joukossa. Ennakkoon platinarajan rikkonutta albumia striimattiin julkaisuviikollaan lähes 5 miljoonaa kertaa ja sen kokonaisstriimit ovat tällä hetkellä yli 31 miljoonaa.

Draaman kaari viehättää -albumin jokainen 10 biisiä nousi ensimmäisenä päivänään Spotifyn top14 joukkoon. Albumilta löytyvät Lupaan ja Frida ottivat haltuun Spotifyn ykkös- ja kakkospaikat sekä Lupaan ja Päästä varpaisiin nousivat Youtuben trendaavimpien listan sijalle 1 ja 2. Albumin striimit kasvoivat vielä entisestään kakkospäivänä, jonka myötä BEHM valloitti 9/10 Spotifyn top10:stä (sijat 1-3 ja 5-10). Albumia kuunneltiin julkaisuviikonloppunaan yli 2,2 miljoonaa kertaa, mikä tekee siitä kaikkien aikojen eniten julkaisuviikonloppunaan striimanneen debyyttialbumin. BEHM on itse säveltänyt ja sanoittanut kaikki albuminsa kappaleet ja hänen kädenjälkeään kuullaan myös vahvasti niiden tuotannossa.

BEHM on kiistatta yksi tämän vuoden merkittävimpiä lauluntekijöitä. Debyyttisingle Hei rakas pysytteli Spotifyn ykkösenä yhteensä 48 päivää, sitä on striimattu yli kolminkertaisen platinan verran (15 000 000) ja se on ollut radiolistan ykkönen yhteensä 10 viikkoa. Kappale on pysytellyt yli vuoden Spotifyn top50 joukossa ja löytyy tällä hetkellä sijalta 5. Musiikkikustantajat ry palkitsi kappaleen juuri Vuoden biisi 2020 -palkinnolla. Viimeisin single Frida on tällä hetkellä radiolistan sijalla 6.

Draaman kaari viehättää -albumia juhlitaan kolmena iltana loppuunmyydyllä Helsingin Tavastialla.

Syksyn keikat:

Ti 29.9. Tavastia, Helsinki (loppuunmyyty)
Ke 30.9. Tavastia, Helsinki (loppuunmyyty)
To 01.10. Tavastia, Helsinki (loppuunmyyty)
Pe 02.10. Lehtiä Ilosaaressa, Joensuu Areena, Joensuu
La 03.10. Kehruuhuone, Lappeenranta
La 03.10. Kehruuhuone, Lappeenranta (loppuunmyyty)
Pe 16.10. Sawohouse Underground, Kuopio
La 24.10. Amarillo, Hämeenlinna
Pe 06.11. Olympia, Tampere (loppuunmyyty)
La 07.11. Olympia, Tampere (loppuunmyyty)
Pe 20.11. Apollo Live Club, Turku
La 28.11. Vaasa Festival Nights, Ritz, Vaasa
Pe 04.12. Lutakko, Jyväskylä (loppuunmyyty)
La 05.12 Finlandia-Klubi, Lahti
To 10.12. Kulttuurikeskus, Louhisali, Espoo
Pe 11.12. Solar Sound Club, Ilona, Seinäjoki
La 12.12. Tuiskula, Nivala
To 17.12. 45Special, Oulu
Pe 18.12. 45Special, Oulu (loppuunmyyty)
La 19.12. Saint Kukko, Kajaani

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaaja: Pietari Purovaara

BEHM sosiaalisessa mediassa:
Instagram
Facebook
Spotify
www.warnermusic.fi/behm

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat:
Mikko Korpi / Warner Music Live
mikko.korpi@warnermusic.com