25.9.2020
VESALAN TÄMÄN VUODEN VIIMEINEN KEIKKA TOTEUTETAAN STRIIMATTUNA IMPIVAARASTA!

Keikan tuotto suoraan Vesalan bändille ja crew:lle

Vesala on yksi Suomen kovimmista live-esiintyjistä. Artistin tämän vuoden viimeinen keikka toteutetaan striimattuna Impivaarasta perjantaina 9.10. klo 20.00. Ainutlaatuisen keikan tuotto menee kokonaisuudessaan Vesalan omalle bändille ja crew:lle. Tämän jälkeen hän vetäytyy tekemään uutta musiikkia. Livestriimin liput ovat nyt myynnissä täällä.

”Jokaisen esiintyvän artistin takana on suuri joukko alansa osaajia, jotka eivät maaliskuun jälkeen ole saaneet tehdä työtään normaalisti. Kyllä te tiiätte: ne partanaamat jotka mun vierellä uskollisesti soittaa, ihmiset jotka miksaa, valaisee, kasaa keikkasetin ja niin edelleen. Varmasti jokainen tajuaa että tilanne on kamala, jos töihin ei juurikaan pääse puoleen vuoteen.

Viime keväänä tein spontaanisti kotoa instaliven, joka keräsi 30 000 katsojaa. Instalivet ovat yleisölle siitä kivoja, että ne eivät maksa mitään. Haluan nyt viedä tuon instaliven uudelle tasolle ja järkätä todella spesiaalin ja striimikeikan kulttuurimaisemissa Tuusulan Impivaarassa, Eino Leinokin on heilunut siellä. Jos keväällä kyseessä oli Linnan juhlat, nyt on samassa etkot, juhlat ja jatkot. Isänmaalliset ja isänmaattomat veisut tuutataan, yleisö pääsee mukaan interaktiivisesti ja yllätyksiä on luvassa. Rakastatteko musaa ja live-esityksiä? Niin rakastan minäkin! Näytetään se rakkaus!”

Keväällä 2020 Vesala sai Emma Gaalassa Vuoden Live -palkinnon ensimmäisestä omasta Hartwall Arenan konsertistaan. Vesalan musiikki on erityinen yhdistelmä taiteellista tinkimättömyyttä sekä koko kansan tavoittavia pophittejä. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat muun muassa superhitit Tequila, Älä droppaa mun tunnelmaa, Muitaki ihmisii ja Uusia unelmia.

Vesala: Striimattuna Impivaarasta -livestream pe 9.10. klo 20.00
Katseluoikeus alk. 12,90€ osoitteesta www.ticketmaster.fi/vesala

Lataa Vesalan promokuva täältä!
Kuvaaja: Viivi Huuska

VESALA:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikat:
Jake Hannula / Warner Music Live
jake.hannula@warnermusic.com