24.9.2020
MYSTINEN POP-IKONI SIA JULKAISI TOISEN SINGLEN TULEVALTA MUSIC-ALBUMILTA JA -ELOKUVALTA!

Yhdeksänkertainen Grammy-ehdokas ja maailmanlaajuisesti multiplatinaa myynyt supertähti Sia julkaisi uuden singlen Courage To Change tulevalta albumiltaan. Kylmiä väreitä herättävä Courage To Change on yksi kymmenestä uudesta Sian kirjoittamasta kappaleesta, jotka kuullaan albumin lisäksi myös Music-elokuvassa. Ensimmäinen single Together julkaistiin viime toukokuussa. Sia julkaisi myös vastikään kappaleen Let’s Love yhdessä David Guettan kanssa, joka on saanut ylistystä globaalisti.

Music-elokuva kertoo Kate Hudsonin esittämästä Zu:sta, joka raitistuttuaan etsii paikkaansa maailmassa, kunnes hänestä tulee autistisen Music-siskopuolensa huoltaja. Sian itsensä ohjaama ja Dallas Claytonin kanssa käsikirjoittama elokuva käsittelee Sialle tärkeitä teemoja kuten oman äänensä löytämistä ja perheen perustamista.

Vuonna 2016 julkaistu, Grammy-ehdokkuuden saanut, This Is Acting -albumi nousi kriitikoiden suosioon ja albumilta löytyy muun muassa globaali megahitti Cheap Thrills.
Sialla on myös kaikista naisartisteista eniten miljardin katselukerran ylittäneitä videoita YouTubessa. Sia onkin vakiintunut yhdeksi tämän päivän suurimmista tähdistä ja kysytyimmistä liveartisteista. Omien menestyskappaleiden lisäksi hän on kirjoittanut hittejä myös muille supertähdille kuten Beyoncé, Kanye West, Rihanna, Britney Spears, Katy Perry ja monelle muulle.

Kuuntele Courage To Change täältä

Seuraa Siaa somessa:
Instagram
TikTok
Facebook
YouTube
Spotify

Lataa promokuvat täältä!

Lisätiedot:
Anna-Maria “Annu” Winter // Warner Music Finland
anna-maria.winter@warnermusic.com