24.9.2020
JARKKO AHOLAN VAIN KOTKA LENTÄÄ AURINKOON -KIERTUEESEEN MUUTOKSIA

Jarkko Aholan loka-marraskuulle 2020 suunniteltuun Vain kotka lentää aurinkoon -kiertueeseen on tullut muutoksia koronaviruspandemian aiheuttamien yleisörajoitusten takia. Kiertue jakautuu kahteen osaan ja lisäksi mukaan tulee kolme uutta konserttipaikkakuntaa sekä livestream-keikka.

Kiertue alkaa yhä alkuperäisen suunnitelman mukaan Järvenpää-talosta 24. lokakuuta. Myös Helsingin Kulttuuritalon, Turun Logomon, Jyväskylän Paviljongin, Lahden Sibeliustalon ja Oulun Club Teatrian konsertit järjestetään alkuperäisen aikataulun mukaan. Sen sijaan Hämeenlinnan Verkatehtaan, Kouvolan Kuusankoskitalon ja Mikkelin Mikaelin konsertit siirtyvät maaliskuulle 2021. Maaliskuussa Jarkko Ahola konsertoi myös Hyvinkäätalossa, Iisalmen Kulttuurikeskusksessa ja Kajaanin Kaukametsänsalissa. Nämä paikkakunnat saatiin mukaan uusien kiertuejärjestelyiden myötä. Lisäksi tarjolle tulee mahdollisuus osallistua kiertueen avaavaan Järvenpäätalon konserttiin livestriimin kautta. Katso kaikki kiertuepaikat ja -päivät alta.

Jarkko Ahola – Vain kotka lentää aurinkoon

SYKSY 2020
La 24.10. Järvenpää, Järvenpää-talo*MYÖS LIVESTREAM
Su 25.10. Helsinki , Kulttuuritalo
Pe 30.10. Turku, Logomo
Pe 6.11. Jyväskylä, Paviljonki
Pe 13.11. Lahti, Sibeliustalo
Pe 20.11 Oulu, Club Teatria

KEVÄT 2021
Pe 5.3. Hyvinkää, Hyvinkääsali (uusi päivä)
La 6.3. Hämeenlinna, Verkatehdas
Pe 19.3. Kouvola, Kuusankoskitalo
La 20.3. Mikkeli, Mikaeli
Pe 26.3. Iisalmi, Kulttuurikeskus (uusi päivä)
La 27.3. Kajaani, Kaukametsänsali (uusi päivä)

Konsertit klo 19
Liput alk 33,50€/35,50€
Katso paikkakuntakohtaiset lipunmyyntitiedot osoitteesta www.warnermusiclive.fi/jarkkoahola
*JÄRVENPÄÄ-TALON LIVESTREAM KONSERTIN KATSELUOIKEUDET ALK 13,50€

Jarkko Ahola tuli aikoinaan tunnetuksi Teräsbetonin laulaja-basistina ja biisinkirjoittajana. Hänen ensimmäinen sooloalbuminsa Ave Maria – Joulun klassikot (2012) on myynyt tuplaplatinaa ja myös sitä seuranneet levyt Suojelusenkeli – Joulun klassikot 2 (2014) ja Romanssi (2016) ovat myyneet platinaa ja kultaa. Rock-tenorin omia biisejä sisältävä albumi Mä tuun suo luo julkaistiin keväällä 2018 ja se nousi suoraan Suomen virallisen listan sijalle 2. Miehen viimeisin, syksyllä 2019 julkaistu Metallisydän-albumi sisältää sekä suomen- että englanninkielisiä rock-klassikoita. Ahola on yhdessä Waltteri Torikan kanssa esiintynyt täydelle Hartwall Arenalle jo kolmena vuotena peräkkäin.

Seuraa Jarkko Aholaa somessa:
Facebook
Spotify
Youtube
www.jahola.com
www.warnermusiclive.fi/jarkkoahola

Kiertueen promoottori:
Niina Jalonen / Warner Music Live
niina.jalonen@warnermusic.com

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nora Norrlin / Liekki Promotion
nora.norrlin@liekkipromotion.com