21.9.2020
MOUHOUKSEN DEBYYTTIALBUMI I HATE MOUHOUS STRIIMASI PLATINAA

Suomiräpin punkbändiksikin tituleeratun Mouhouksen debyyttialbumi I Hate Mouhous on rikkonut platinarajan eli sitä on striimattu yli 20 miljoonaa kertaa. Kovassa nosteessa olevan yhtyeen helmikuussa julkaisema debyytti pysyi yhteensä 15 viikkoa Suomen virallisen albumilistan TOP 10:ssä ja löytyy edelleen listan sijalta 22. Albumilla on muun muassa hittibiisit Äänii, Frendi ja Poikien vessa feat. costee.

”Siistii huomata miten jengi on luukuttanu meidän debyyttii! Ehittii vetää albumirundist keväällä 1/3 ja meidän uran isoin keikkakesä peruuntu. Kun ei olla päästy vetää biisei liven niin paljon ku oli tarkotus on tää albumin menestys tuntunu entistäki paremmalta! 
Kiitti kaikki uudet ja vanhat fanit jotka kuuntelette ja tuette. Ollaan vietetty paljon aikaa studiol ja suunniteltu maailmanvallotusta. Maailmassa ei oo viel tarpeeks Mouhousta!”

Monakosta, Valentinista ja Van Hegenistä koostuva Mouhous on alunperin Jyväskylästä ponnistava kolmihenkinen kokoonpano, jonka juuret ovat rap-musiikissa. Anteeksipyytelemätön ryhmä ei pelkää ottaa vaikutteita myös muista genreistä – yhtyeen musiikissa yhdistyvätkin ajankohtaiset soundit, punk-asenne ja aikuistumisen aiheuttama maailmantuska. Tällä hetkellä Mouhous on studiossa ja tekee uutta musiikkia. Ajankohtaisen keikkalistan näet täältä.

Lataa promokuva täältä! 
Kuvaaja: Julius Konttinen

Mouhous:
Instagram
Facebook
Youtube
Spotify
www.warnermusic.fi/mouhous

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
Essi.varila@warnermusic.com

Keikat:
Mikko Varjamo / Live Nation
mikko.varjamo@livenation.fi