18.9.2020
AVA MAXIN DEBYYTTIALBUMI HEAVEN & HELL ULKONA NYT

Globaali pop-sensaatio Ava Max julkaisi kauan odotetun debyyttialbuminsa Heaven & Hell. Suomessakin hurjassa suosiossa oleva Max on valloittanut listojen kärkipaikkoja menestyshiteillään: Sweet But Psycho, So Am I, Salt, Torn, Kings & Queens ja muutama viikko sitten julkaistu Who’s Laughing Now. Maxin singlet ovat striimanneet Suomessa yhteensä seitsemänkertaista platinaa ja albumi lähenee pian tuplaplatinarajaa!

Max on noussut muutaman vuoden aikana Suomen kuunnelluimpien artistien joukkoon. Menestystarina alkoi Sweet But Psycho -singlestä, joka piti Spotifyn ykköspaikkaa 29 päivää. Maxilla on tällä hetkellä kolme kappaletta Suomen radiolistan Top25:n parhaan joukossa ja neljä kappaletta Spotifyn Top100-listalla. Jo julkaistujen hittien lisäksi uudelta pitkäsoitolta löytyy kahdeksan uutta kappaletta.

Heaven & Hell kuvastaa valoa ja pimeyttä, hyvää ja pahaa sekä enkeliä ja demonia harteillamme. Käyn albumilla läpi päivittäin kohtaamiemme haasteiden molempia puolia. Joissakin kappaleissa on pimeyttä, joissakin enemmän positiivisuutta. Heaven & Hell -albumi on kultainen keskitie tälle kaikelle, kertoo Max.

Albumin yhteydessä julkaistiin musiikkivideo kappaleelle Naked, joka kertoo ihmisten välisistä tunnesiteistä. Jos et tunne mieltäni, sieluani tai sydäntäni, et tule koskaan tuntemaan minua myöskään alasti, sanoo Max. Videon on ohjannut Hannah Lux David (Ariana Grande, Halsey, Doja Cat).

Heaven & Hell kappalelista:

A-PUOLI HEAVEN:
1. H.E.A.V.E.N
2. Kings & Queens
3. Naked
4. Tattoo
5. OMG What’s Happening
6. Call Me Tonight
7. Born to the Night

KIIRASTULI:
8. Torn

B-PUOLI HELL:
9. Take You To Hell
10. Who’s Laughing Now
11. Belladonna
12. Rumors
13. So Am I
14. Salt
15. Sweet But Psycho

 

Kuuntele uusi Heaven & Hell -albumi täältä!
Katso uusi Naked musiikkivideo täältä!

Seuraa Ava Maxia somessa:
Instagram
TikTok
Facebook
YouTube
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Anna-Maria ”Annu” Winter / Warner Music Finland
anna-maria.winter@warnermusic.com