16.9.2020
VUODEN BIISILLÄ PALKITTU BEHM JULKAISEE DEBYYTTIALBUMINSA PERJANTAINA!

Alkaneen vuosikymmenen yhdeksi kiinnostavimmaksi suomalaiseksi musiikki-ilmiöksi noussut BEHM julkaisee Draaman kaari viehättää -debyyttialbuminsa 18.9. Nyt jo yli 24 miljoonaa striimanneelta ja platinarajan ylittäneeltä albumilta tulee löytymään seitsemän uutta kappaletta sekä hittisinglet Hei rakas, Tivolit ja Frida. BEHM on itse säveltänyt ja sanoittanut kaikki albuminsa kappaleet ja hänen kädenjälkeään kuullaan myös vahvasti niiden tuotannossa. Päästä varpaisiin ja Yhtä vaille kaksi ovat täysin BEHMin itse tuottamat.

On huojentavaa ja samalla vähän pelottavaa vihdoin saada debyyttialbumi ulos. Se on pitkään odottanut julkaisuaan ja nyt sen aika on vihdoin koittanut. Säveltämisen ja sanoittamisen lisäksi halusin laajentaa osaamisaluettani, joten päätin kirjoittamisen lisäksi myös tuottaa albumille kappaleita yksin. Tämä on kuuloiseni kokonaisuus, ja se on tärkeintä. Live-esiintymiset ovat merkittävässä roolissa luomassa yhteyttä kuulijoihin, enkä malta odottaa, että pääsen kokemaan tämän kokonaisuuden yhdessä yleisön kanssa”, BEHM kertoo.

Draaman kaari viehättää -biisilista: 

1. Päästä varpaisiin
2. Minä vai maailma feat. Keko Salata
3. Yhtä vaille kaksi
4. Lupaan
5. Unia
6. Apokalyptinen häpeä
7. Frida
8. Riipun
9. Tivolit
10. Hei rakas

BEHM on kiistatta yksi tämän vuoden merkittävimpiä lauluntekijöitä ja debyyttisingle alkaneen vuosikymmenen kuunnelluimpia kappaleita. Hei rakas pysytteli Spotifyn ykkösenä yhteensä 48 päivää, sitä on striimattu lähes 15 000 000 kertaa (3 x platinaa) ja se on ollut radiolistan ykkönen yhteensä 10 viikkoa. Musiikkikustantajat ry palkitsi kappaleen juuri Vuoden biisi 2020 -palkinnolla. Viimeisin single Frida löytyy kaksi kuukautta julkaisustaan Spotifyn sijalta 2 ja se on tällä hetkellä radiolistan sijalla 10 – BEHMin laulut koskettavat siis kaikkia!

Ensimmäisellä omalla festarikeikallaan tänä kesänä hurmannut artisti lähtee kattavalle Suomen kiertueelle lokakuussa. Debyyttialbumia juhlitaan kahtena iltana Helsingin Tavastialla.

BEHM
Ke 30.9. Tavastia, Helsinki
To 01.10. Tavastia, Helsinki
Pe 02.10. Lehtiä Ilosaaressa, Joensuu Areena, Joensuu
La 03.10. Kehruuhuone, Lappeenranta
To 15.10. TBA
La 24.10. Amarillo, Hämeenlinna
La 07.11. Olympia, Tampere
Pe 20.11. Apollo Live Club, Turku
La 28.11. Vaasa Festival Nights, Ritz, Vaasa
Pe 04.12. Lutakko, Jyväskylä
La 05.12 Finlandia-Klubi, Lahti
To 10.12. Kulttuurikeskus, Louhisali, Espoo
Pe 11.12. Solar Sound Club, Ilona, Seinäjoki
La 12.12. Tuiskula, Nivala
Pe 18.12. 45Special, Oulu

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaaja: Pietari Purovaara

BEHM sosiaalisessa mediassa:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat:
Mikko Korpi / Warner Music Live
mikko.korpi@warnermusic.com