16.9.2020
EGOTRIPILTÄ YHTEISLEVY SINFONIAORKESTERIN KANSSA!

Egotrippi julkaisee Turun filharmonisen orkesterin kanssa äänittämänsä Aina matkalla jonnekin -levyn 9. lokakuuta. Leri Leskisen ja Risto Niinikosken tuottama albumi sisältää 13 Egotrippi-klassikkoa sinforniaorkesterille sovitettuna. Turun filharmonisen orkesterin kapellimestarina levyllä toimi Antti Rissanen. Idea yhteislevystä syntyi Egotripin juhlistettua 25-vuotissyntymäpäiviään kahdeksalla loppuunmyydyllä yhteiskonsertilla eri sinfoniaorkestereiden kanssa syksyllä 2018 ja keväällä 2019.

Konsertit sinfoniaorkestereiden kanssa olivat upea kokemus niin meille soittajille ja lauluntekijöille kuin yleisöllekin. Ne olivat musiikillisesti niin korkealaatuisia, että tuntui suorastaan velvollisuudelta taltioida ne tavalla tai toisella. Pyrimme rakentamaan sellaisen albumikokonaisuuden, jossa sovitusten suuruus, syvyys ja monipuolisuus tulisi mahdollisimman hyvin esille. Sovittajien lisäksi tuottaja Leri Leskisen työpanos oli tässä ensiarvoisen tärkeä, Egotrippi-yhtyeen rumpali ja albumin toinen tuottaja Risto Niinikoski kommentoi.

Konsertit saavat jatkoa, sillä lokakuussa Egotripin esiintyy yhdessä sinfoniaorkestereiden kanssa: Kuopiossa 9.10., Helsingissä 10.10., Jyväskylässä 22.10. ja Tampereella 24.10. Helsingissä soitetaan saman illan aikana kaksi konserttia, joista toinen on jo loppuunmyyty. Egotripin vuoden ainoaksi jäävissä konserteissa kuullaan valikoidut helmet yhtyeen yli 25 vuotta kestäneeltä matkalta. Sovituksia sinfoniaorkestereille sekä levylle että konsertteihin ovat kirjoittaneet oman sukupolvensa parhaat sovittajat kuten Marzi Nyman, Lasse EnersenArttu Takalo, Anssi VäxbySami Pitkämö ja Pessi Levanto.  Myös konserteissa kapellimestarina toimii Antti Rissanen. Konsertit järjestetään koronaturvallisuus huomioiden, Suomen valtioneuvoston ja AVIn ohjeistuksia noudattaen.

AINA MATKALLA JONNEKIN -levy

1. Vieläkö mut voi pelastaa? 2. Valssi 3. Asfaltin pinta 4. Mestaripiirros 5. Vuosi nolla 6. Matkustaja 7. Varovasti nyt 8. Sininen  9. Kuka vain käy  10. Hyvästi naiset  11. Mustat varjot  12. Unihiekkaa  13. Nämä ajat eivät ole meitä varten

AINA MATKALLA JONNEKIN -konsertit 

Kuopio, Musiikkikeskus 9.10.
Egotrippi ja Kuopion kaupunginorkesteri

Helsinki, Musiikkitalo 10.10. klo 19.00 LOPPUUNMYYTY

Helsinki, Musiikkitalo 10.10. klo 21:30
Egotrippi ja Turun filharmoninen orkesteri

Jyväskylä, Paviljonki 22.10.
Egotrippi ja Jyväskylä Sinfonia

Tampere, Tampere-talo 24.10.
Egotrippi ja Turun filharmoninen orkesteri

http://www.egotrippi.com

Mediakuvat !
Kuvat: Atte Mäläskä

Konserttien tuotanto:
ZM Entertainment Oy ltd. / Erkki Korhonen 040 8655 647

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: 
Liekki Promotion / Nora Norrlin puh. 040 846 0116, nora.norrlin@liekkipromotion.com