11.9.2020
KARISMAATTINEN ANI ON ETENEE RECORDSIN UUSI SAINAUS

Karismaattinen ANI on yksi tämän hetken mielenkiintoisimmista debytoivista artisteista. Itse biisinsä säveltävä ja sanoittava 22-vuotias julkaisi esikoissinkkunsa Pakkomielle tänään 11. syyskuuta.

Poppari sainattiin pari vuotta sitten Etenee Recordsille ja hän on siitä asti työstänyt kaikessa rauhassa omaa musiikkia. Nyt kappaleita on valmiina useampi, joista esimakua saadaan debyyttisinglen Pakkomielle muodossa. ANIn kappaleita tuottaa Aleksanteri Hulkko.

ANI sanoo, että hänen tavoitteensa on tehdä “kaunista” musiikkia, joka herättää tunteita.

Sellaista musiikkia, joka kuulostaa ja ”näyttää” kauniilta, tunnelman pitää olla esteettinen. Kirjotan biisit aina omasta elämästäni, mutta en aina omasta perspektiivistäni. Haluan että jokainen kappale koskettaa – oli se sitten surua, iloa, kaihoa, kauhua, rauhaa, tanssia tai mitä vaan. Kunhan biisi herättää tunteita. Kappaleeni ovat välillä aika dramaattisiakin ja joskus tykkään venyttää rajoja siinä mitä on ok sanoa ja mitä ei. Mun mielestä mun musa on hyvää ja toivon että jengi on samaa mieltä, ANI kuvailee.

ANI haaveilee luovansa täysin oman musiikkityylin, jossa suomalainen sielunmaisema ja poeettisuus yhdistyvät kansainväliseen dramaattisuuteen sekä nuorekkaisiin soundeihin ja tuotantoon. ANI haluaa rikkoa kaavaa ja osoittaa, että ristiriidat ovat jopa mielenkiintoisia.

ANI osti ensimmäisen kitaransa heräteostoksena 16-vuotiaana ja päätti matkalla kaupasta kotiin, että osaisi samana iltana ennen nukkumaanmenoa soittaa edes jotain. YouTube-tutoriaalien avulla hän harjoitteli parissa tunnissa perussoinnut ja alkoi toteuttaa haavettaan omien biisien kirjoittamisesta.

Seuraa ANIa somessa: 
Instagram
TikTok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Warner Music Finland, Aino-Kuutamo Uusitorppa
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com