11.9.2020
FIGARO JA PYHIMYS YHDISTÄVÄT VOIMANSA UUDELLA SINGLELLÄ

Etenee Recordsin nouseva laulaja-lauluntekijä Figaro julkaisi tänään viidennen singlensä, jolla feattaa arvostettu Pyhimys. Tapoin sut feat. Pyhimys -biisin on kirjoittanut Figaron kanssa Johannes Naukkarinen, joka on vastannut myös kappaleen tuotannosta Arto Ruotsalan kanssa.

– Tapoin sut on biisi riittämättömyyden tunteesta. Kun ei pysty antamaan kaikkea, mitä toinen haluaa. Se on myös biisi äärimmäisyyksistä, ja haluankin, että jokainen tulkitsee sitä itse, Figaro kertoo.

Tapoin sut feat. Pyhimys on Figaron viides julkaisu vuonna 2020. Musiikillinen monilahjakkuus esittelee lauluntekijän taitojaan myös suositun JVG:n Villi länsi -hitillä, jonka taustalauluista hänen äänensä voi myös bongata. Figaro yhdistelee musiikissaan taitavasti elementtejä eri genreistä luoden täysin omanlaisensa musiikillisen maailman ja tarinoita, joihin uppoaa.

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaaja: Shoot Hayley

Figaro:
Instagram
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emma Hynnä / Warner Music Finland
emma.hynna@warnermusic.com

Keikat:
Santtu Ronkainen / Monsp Live
santtu@monsp.com