11.9.2020
DAVID GUETTA JA SIA YHDISTÄVÄT VOIMANSA UUDELLA ANTHEMILLA LET’S LOVE

Supertähtikaksikko David Guetta ja Sia julkaisivat uuden singlen Let’s Love, joka on viesti rakkaudesta ja toivosta. Kappaleella halutaan muistuttaa, että tämänhetkisestä epävakaasta tilanteesta päästään yli yhdessä. Kappale tuotettiin ja nauhoitettiin tänä vuonna eristysolosuhteissa.

Eristysaikana olen halunnut julkaista musiikkia, joka loisi hyvää energiaa. Rakastan klubiraitojen tuottamista, mutta erityisesti nyt haluan luoda hyvän olon musiikkia. Let’s Love on viesti rakkaudesta, toivosta ja ihmisten yhdistämisestä. Sia on jälleen kerran ylittänyt itensä kappaleen vokaaleissa”, sanoo Guetta.

Guettan ja Sian edelliset menestyshitit ovat keränneet huimat 2 miljardia striimiä globaalisti ja nousseet radiolistojen kärkiin ympäri maailmaa. Tunnetuimpia hittejä ovat Titanium (2011), She Wolf (Falling To Pieces) (2012), Bang My Head (2015) ja Flames (2018).

Kuuntele Let’s Love täältä!

Seuraa David Guettaa somessa
Instagram
TikTok
Facebook
YouTube
Spotify

Seuraa Siaa somessa
Instagram
TikTok
Facebook
YouTube
Spotify

Lataa promokuvat täältä!

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Anna-Maria ”Annu” Winter / Warner Music Finland
anna-maria.winter@warnermusic.com