10.9.2020
KUBE MUKANA LUKAS LEONIN UUDELLA SINGLELLÄ – ULKONA TÄNÄ YÖNÄ!

Energisestä live-esiintymisestään ja teknisistä rap-taidoistaan tunnettu Lukas Leon julkaisee tänä yönä uuden singlen Kokkaan. Kappaleella on mukana suomiräpin pioneeri Kube. Kuuntele tiiseri kappaleesta tästä. 

“Tammikuussa olin Kuben kaa samaa aikaa Thaimaassa lomalla ja piti törmää siel, mut mentii ristii ni sovittii et nähää Suomes ja tehää biisi yhes. Helmikuun alus menin Kuben studiolle ja soitin jotain mun demoi sille. Se fiilas tätä Kokkaan -idistä ja sit se kirjotti ja äänitti silt istumalt sen versen. Me ollaa Kuben kaa samoilt huudeilt ja tuntu luonnolliselta tehä yhes tällänen huudibängeri.”

Lukas Leonin ura alkoi isosti vuonna 2018, kun hän julkaisi platinaa striimanneen debyyttialbuminsa Simba. Viime vuoden elokuussa julkaistiin kultaa striimannut kakkosalbumi , jolta löytyy mm. hittibiisit Rooma feat. Etta ja HENDRIX feat. Aleksanteri Hakaniemi.

Lukas Leonin vauhti ei ole pysähtynyt, uutta musiikkia syntyy koko ajan. Viimeisin single KATO feat. Nelli Matula ilmestyi heinäkuussa ja aiemmin keväällä soundillisesti pehmeämpi kappale Sydänsärkylääke.

Lataa promokuva tästä!
Kuvaaja: Asko Keinonen

Lukas Leon:
Instagram
Facebook
Youtube
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikkamyynti:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com

Management:
Carla Ahonius / Manage Me
carla@manageme.fi