7.9.2020
ARTTU WISKARI ALBUMILISTAN YKKÖSEKSI – SINGLE MAAN SOITETUIN RADIOBIISI!

Arttu Wiskarin 28. elokuuta julkaistu viides albumi Suomen muotoisen pilven alla nousi suoraan virallisen albumilistan ykköseksi! Albumimenestyksen lisäksi hittisingle Tässäkö tää oli? on lisäksi maamme tämän hetken soitetuin radiokappale.

Edellinen albumilistan ykköseksi mennyt albumini oli ensimmäinen levyni. Olen tosi otettu, että ihmiset ovat antaneet mahdollisuuden Suomen muotoisen pilven alla -levylle ja kuunnelleet musiikkiani näin paljon, Arttu kiittelee.

Suomen muotoisen pilven alla -levyltä löytyvät nimikappaleen lisäksi jättihitit Meidän biisi ja Tässäkö tää oli? feat. Leavings-Orkesteri – sekä seitsemän täysin uutta kappaletta. Albumin lauluista myös Nokkahuilu on noussut korkealle Spotifyn top 50 -listalla.

Arttu Wiskarin tuoreen albumin nimikappale Suomen muotoisen pilven alla on ollut jymymenestys: se on ylittänyt Spotifyssa tuplaplatinarajan ja sen lyriikkavideollakin on Youtubessa yli 8 miljoonaa katselukertaa. Kappale oli vuoden 2019 soitetuin radiobiisi Suomessa. Leavings-Orkesterin kanssa tehty single Tässäkö tää oli? ei kalpene edeltäjänsä rinnalla. Arttu teki kappaleella henkilökohtaisen ennätyksen: se on ensimmäinen hänen biiseistään, joka on noussut Spotifyn top 50 -listan ykköseksi! Singlen musiikkivideolla on Youtubessa 3,5 miljoonaa katselua.

Kesällä Arttu Wiskarin ensimmäisen singlen Mökkitien julkaisusta tuli kuluneeksi kymmenen vuotta. Lopullisesti hän lauloi tiensä suomalaisten sydämiin vuotta myöhemmin ilmestyneellä esikoisalbumillaan Arttu Wiskari. Suuren yleisön artisti on hurmannut muun muassa ohjelmissa Tähdet, tähdet ja Vain Elämää. Arttu Wiskarin tunnetuimpia hittejä ovat edellämainittujen lisäksi muun muassa  Tuntematon potilas, Sirpa, Kahvimaito, Mökkitie ja Meidän biisi.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Warner Music FInland, Aino-Kuutamo Uusitorppa
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Keikat: 
Warner Music Live, Matti Kaunisvesi
matti.kaunisvesi@warnermusic.com