4.9.2020
BENJAMIN YLLÄTTÄÄ TOISELLA SINGLELLÄ

Viime viikolla WWW-singlen julkaissut Benjamin yllätti julkaisemalla uuden singlen tänään. TikTok on toinen single kuun lopussa julkaistavalta suomenkieliseltä debyyttialbumilta.

Noniin. Tässähän mennään sitten sellaiselle ulottuvuudelle ja epävarmuusalueelle, jossa en oo ikinä urallani aikasemmin käynyt. Tiktok on tanssittava pop-biisi, joka leikkisyyden lisäksi järisyttää tuoden esiin pinnallisuuden, joka on läsnä useiden, mukaanlukien itseni, vaikuttajien/artistien/julkisuuden henkilöiden SoMessa ja käytöksessä. Millään muulla ei ole väliä, paitsi sillä, että elämä näyttää upealta & spessulta sekä sillä, että on joku tai jotain. Ollaan kaikki pieniä marionettinukkeja, joita meidän suuret egot ohjaavat tykkäyksien ja huomion perässä, Benjamin kertoo.

Benjamin on kulkenut pitkän matkan kasvaessaan sometähdestä muusikoksi. Omaa musiikkiaan kirjoittava artisti teki näyttävän suuntavaihdoksen muutama vuosi sitten vaihtaessaan esiintymiskieltään englannista suomeksi. Ensimmäinen suomenkielinen single Naarmuja feat. IBE pamahti Spotify-listan ykkössijalle ja on sittemmin striimannut platinaa.

Kuuntele TikTok tästä.

Seuraa Benjaminia somessa: 
Instagram
Facebook
TikTok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emma Hynnä / Warner Music Finland
emma.hynna@warnermusic.com

Keikat: 
Mikko Korpi / Warner Music Live
mikko.korpi@warnermusic.com